Seppo Jokinen puhujavieraaksi Ilta Sinulle -tilaisuuteen 7.2.

Kevään ensimmäinen Ilta Sinulle tuo puhujavieraaksi pastori, terapeutti, kirjailija Seppo Jokisen, joka on toiminut pitkään terapeuttina, pidettynä luennoitsijana ja kärsivän ihmisen rinnalla kulkijana. Hän on tunnettu armollisesta puhetyylistään ja jakaa paljon omia elämänkokemuksiaan, joihin kuuluu mm. masennusta, ahdistusta ja alkoholismia. Näiden kokemusten ja niistä toipumisen kautta hän välittää toivoa vastaavissa elämäntilanteissa oleville ja myös monien muiden ongelmien kanssa kamppaileville ja heidän läheisilleen.

Seppo Jokinen korostaa, että hänen tapansa käsitellä ongelmia on yksi monista. Hänen työskentelyynsä kuuluu myös rukous, sillä hän uskoo että Luoja, joka tuntee luotunsa perin pohjin, voi ymmärtää ja hoitaa ihmisen sisintä erityisellä tavalla.

Jokinen on kirjoittanut lukuisia kirjoja kuten mm. Rakkautta etsimässä, Terve kiintymys, Kivun kasvot, Rikotusta eheä, Puhu rakkaudesta ja Seikkailuun Isän kanssa. Kirjat on tarkoitettu lähinnä omien tai läheisten ongelmien kanssa kamppaileville, mutta myös koulutetuille terapeuteille.

Ilta sinulle on kaikille avoin illanvietto, jonka ohjelmaan kuuluu musiikkia, mielenkiintoisia puheenvuoroja, vapaata keskustelua ja iltapalatarjoilu. Muutaman kerran vuodessa järjestettävissä illoissa käy runsaasti eri-ikäisiä naisia ja miehiä, joita on puhujavieraiden lisäksi puhutellut myös iltojen lämmin ja iloinen ilmapiiri sekä muiden kävijöiden tapaaminen ja heihin tutustuminen vaikkapa iltapalatarjoilun aikana. Illan järjestelyistä vastaa seurakuntalaisten vapaaehtoistiimi.

Seppo Jokisen kokemuksia ja ajatuksia teemalla ”Itsensä löytämisen pitkä matka” kuullaan Ilta Sinulle -tilaisuudessa keskiviikkona 7.2. klo 18 Raision seurakuntatalolla. Tilaisuuteen ovat kaikki tervetulleita, sinne on vapaa pääsy ja myös iltapala on maksuton.