Seurakunta muistaa vähävaraisia joulunakin

Joulun hengellinen sanoma ja lähimmäisen auttaminen kuuluvat yhteen. Raision seurakunnan diakoniatyön kautta jaettavilla jouluavustuksilla halutaan muistaa ja tukea erityisesti niitä, joilla ei ole varaa joulun menoihin.

Seurakunnan diakoniatyö tilaa tänä jouluna joulukasseja noin 6000 eurolla. Joulukassit jaetaan vähävaraisille raisiolaisille. Joulukassit sisältävät kuivaruokaa jouluisilla aineksilla täydennettynä.

Joulukassien lisäksi seurakunta tarjoaa myös muunlaista apua, apua tarvitseville raisiolaisille. Lapsiperheiden auttamiseksi, seurakunta tekee yhteistyötä mm. Mannerheimin lastensuojeluliiton Raision yhdistyksen  sekä Punaisen Ristin Raision osaston kanssa.

Joulukasseja jaetaan diakoniatoimistossa viikolla 51. Maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona joulukasseja voi hakea klo 12-15 välisenä aikana. Torstaina ja perjantaina kasseja jaetaan klo 9-11.