Seurakunta mukana energiansäästöviikolla

Ensi viikolla vietetään valtakunnallista energiansäästöviikkoa. Raision seurakunta osallistuu energiansäästötalkoisiin myös tänä vuonna.

Energiansäästöviikkoa vietetään tänä vuonna 8.-14.10.2012. Energiansäästöviikko on vuosittain viikolla 41 toistuva kampanja, jonka aikana kiinnitetään huomioita energiansäästöön ja tottumuksiin käyttää energiaa. Teemakampanjalla pyritään saamaan viikon aikana harjoiteltuja energiansäästökeinoja osaksi arkea, niin että niistä tulisi itsestäänselvyyksiä.

Energiansäästöviikko on myös energiatehokkuussopimuksiin tai -ohjelmiin mukaan liittyneille hyvä tilaisuus viestiä omalle henkilökunnalleen energiatehokkuuden merkityksestä. Usein jo pienillä säädöillä voidaan saada aikaan merkittäviä parannuksia. Energiatehokkuuden parantaminen näkyy suoraan myös entistä parempana tuloksena.

www.energiansäästöviikko.fi