Simojoet konsertoivat Raision kirkossa

Arja ja Pekka Simojoki esittävät konsertin Särkyneiden majatalo tiistaina 3.4. klo 18 Raision kirkossa. Hiljaisen viikon tiistain konsertissa kuullaan Simojoen omaa tuotantoa, kuten nimikkolaulua Särkyneiden majatalo sekä muita lauluja levyltä Puolimatkan majatalo.

Puolimatkan majatalo levy sisältää kaikkiaan 28 Simojoen omaa laulua, muun muassa kappaleet Kahden maan kansalainen, Särkyneiden majatalo ja Tänään häneen uskon. Laulut ovat syntyneet useiden vuosien aikana.

Pekka Simojoki on yksi tämän hetken tuotteliaimpia ja tunnetuimpia suomalaisia gospelmuusikoita ja lauluntekijöitä. Simojoki on julkaissut eri kokoonpanojen kanssa yli 50 äänitettä, jotka sisältävät gospelmusiikkia laidasta laitaan, lastenlauluista rockmusiikkiin.

Simojoki vietti lapsuutensa Afrikassa, jossa hänen vanhempansa olivat lähetystyössä.
- Siellä opin, mitä kirkon yhteisöllisyys on parhaimmillaan. Suomessa kirkkoon tullaan olemaan yksin joukossa. Afrikassa kirkkoon tultiin myös tapaamaan toisiaan ja yhteisolo jatkui pitkään kirkonmenojen jälkeenkin. Meillä juhlalliset kaavat ja vanhahtava musiikki vieraannuttavat ihmisiä ja jäykistävät tunnelmaa, joka voisi sen sijaan olla avoin ja yhteisöllinen.

Konserttiin on vapaa pääsy.