Sinivalkoinen Ilta Sinulle Suomalaisen messun sävelin 22.11.

Ilta sinulle-tilaisuuden teemana on tällä kertaa 100-vuotias Suomi, jota illan aikana juhlitaan sanoin, sävelin ja yhteisen iltapalan äärellä Raision seurakuntatalossa.

Tiedetään, että Suomessa on sen historian eri vaiheissa rukoiltu ja turvattu Jumalaan. Illan aikana kuullaan ajatuksia ja sävelmiä aiheista ”Toivo ja turva Jumalassa – eilen, tänään ja huomenna. Mikä on turvamme ja toivomme tänään ja tulevaisuudessa? Vieläkö löydämme uskon ja toivon tässä ajassa?” Iltaan kuuluu myös kiitos isänmaastamme ja rukous sen puolesta.

Musiikki on vahvasti läsnä illan ohjelmassa, kun kanttori Jukka Saarisen kokoama musiikkiryhmä esittää lauluja Lasse Heikkilän teoksesta Suomalainen messu, jota Suomi 100 -juhlavuoden aikana on esitetty eri puolilla Suomea. Keskiviikkona 22.11. on Raisiossa mahdollisuus kuulla tätä musiikkitarinaa suomalaisten vaiheista viime vuosisadalta nykypäivään kaikille avoimessa ja maksuttomassa tapahtumassa.

Ilta Sinulle-tilaisuuksia järjestetään muutaman kerran vuodessa ja ne ovat toistuvasti saaneet liikkeelle lähes ääriään myöten täyden salillisen illanviettäjiä. Illoissa käy eri-ikäisiä naisia ja miehiä, ja sen aikana on mahdollisuus tavata tuttuja ja tutustua muihin kävijöihin. Ohjelmaan kuuluu musiikkia, mielenkiintoisia puheenvuoroja, vapaata keskustelua ja iltapalatarjoilu. Iltojen järjestelyistä vastaa seurakuntalaisten vapaaehtoistiimi ja niihin on vapaa pääsy. Myös iltapala on maksuton.

Ilta Sinulle Raision seurakuntatalossa keskiviikkona 22.11. klo 18.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan!