Suositut Ilta Sinulle -tilaisuudet jatkuvat 5.4.

Ilta Sinulle –tilaisuuksien mielenkiintoiset puheenaiheet ja vierailijat ovat saaneet Raision tilavan seurakuntasalin täyttymään kerta toisensa jälkeen. Iltojen kasvava suosio on yllättänyt järjestäjätkin.

Iltoja on ideoimassa ja toteuttamassa Raision seurakuntalaisista koostuva vapaaehtoistiimi. Tiimin toiveena on ollut luoda matalan kynnyksen ja avoimien ovien tapahtuma, jonne kenenkä tahansa on helppo tulla, ja jonka sisältö olisi sellainen, että tilaisuudesta voi palata kotiin jotakin hyvää elämän evääksi mukanansa vieden.

Muutaman kerran vuodessa järjestettävissä illoissa käy runsaasti eri-ikäisiä naisia ja miehiä, ja niiden aikana on mahdollisuus tavata tuttuja ja tutustua muihin paikalla olijoihin. Iltojen ohjelmassa on musiikkia ja puhujavieraita vaihtuvine aiheineen, mutta tärkeäksi on muodostunut myös iltojen lämmin ja iloinen ilmapiiri sekä muiden kävijöiden tapaaminen ja heihin tutustuminen vaikkapa iltapalatarjoilun aikana.

Kevään viimeisessä Ilta Sinulle –tilaisuudessa ovat mukana pidetyt puhujavieraat Marja ja Jorma Kalajoki aiheenaan ”Kun elämä antaa ja ottaa”.

Edellisissä tilaisuuksissa on kävijämäärä ollut jopa n. 250, mikä riittää täyttämään sekä seurakuntasalin että pihamaan parkkipaikat. Autoilijoita opastetaankin käyttämään tien toisella puolella olevaa kirkon parkkialuetta seurakuntatalon paikkojen täyttyessä.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja sinne ovat kaikki lämpimästi tervetulleita.

Ilta Sinulle keskiviikkona 5.4. klo 18 Raision seurakuntatalolla, Kirkkoherrankuja 2.