Syksyn ensimmäinen Ilta Sinulle 4.10.

Suositut Ilta Sinulle -tilaisuudet jatkuvat

Syksyn ensimmäisessä illassa 4.10. klo 18 on Raision seurakuntatalossa puhujavieraana mielenkiintoisen elämänpolun kulkenut Riitta Lemmetyinen, jonka tie on vienyt nunnan elämästä tavalliseen elämään ja armon oivaltamiseen.  Illan aiheena on ”Riitänkö minä?".
Riitta Lemmetyinen on aikaisemmin elänyt nunnana Saksassa, Evankelisten Maria-sisarten luostarissa, jossa hän kertoo kokeneensa jatkuvaa riittämättömyyden tunnetta.
"Eikö uskon pitäisi tuoda elämään iloa ja rauhaa? Miksi se toisinaan ajaa ihmismielen ahtaalle?"

Luostarista poislähdön jälkeen nuoren nunnan elämä oli täysin nollilla. Tulevaisuuden ja toivon näköalat olivat vähissä, mutta onneksi siitä alkoi tie menneisyyden kivuista uuteen iloon. Nyt Lemmetyinen toimii kouluttajana Akasia-säätiössä, jonka toiminta on opetus-, sananjulistus- ja sielunhoitotyötä yhteistyössä seurakuntien ja järjestöjen kanssa (www.akasia.fi).

Illassa etsitään yhdessä vastausta siihen, missä ovat avaimet uskoniloon ja rauhaan.
Lemmetyinen on kirjoittanut useita kirjoja, joita on mahdollisuus ostaa tilaisuuden yhteydessä.

Ilta Sinulle on kaikille avoin illanvietto, jossa käy eri-ikäisiä naisia ja miehiä, ja jonka aikana on mahdollisuus tavata tuttuja ja tutustua muihin mukanaolijoihin. Iltoja järjestetään muutaman kerran vuodessa. Niiden ohjelmaan kuuluu musiikkia, mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä myös herkullinen iltapala ja mukavaa yhdessäoloa, joka jatkuu joskus pitkäänkin tuttuja tavaten ja muihin illanviettäjiin tutustuen.
Iltojen järjestelyistä vastaa seurakuntalaisten vapaaehtoistiimi.
Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Illat ovat täyttäneet seurakuntasalin kerta toisensa jälkeen yli 200 osallistujalla, ja niissä käy eri-ikäisiä miehiä ja naisia Raisiosta ja lähiseuduilta.

22.11. Ilta sinulle juhlistaa 100-vuotiasta Suomea Lasse Heikkilän Suomalaisen messun sävelin.  Kiitämme isänmaasta, rukoilemme sen puolesta ja vietämme iltaa sinivalkoisissa tunnelmissa.  Illan teemana on ”Turva ja toivo Jumalassa eilen, tänään ja huomenna”.

Olet lämpimästi tervetullut näihin iltoihin!

Riitta Lemmetyinen 4.10.