Syksyn sururyhmä kokoontuu lokakuusta alkaen

Syksyn sururyhmän kokoontumiset ovat alkamassa ja mukaan voi ilmoittautua vielä ennen ryhmän seuraavaa tapaamista, joka on tiistaina 24.10.

Surun sattuessa kohdalle, hiljalleen tai äkkiarvaamatta, monet asiat elämässä muuttuvat, ja surutyön keskellä syntyy usein tarve saada käsitellä suruun liittyviä ajatuksia ja asioita.
Sururyhmä on oma piiri menetyksen kokeneille ihmisille. Mukaan voivat tulla kaikenikäiset aikuiset. Ryhmässä keskustellaan luottamuksellisesti surusta, menetyksestä, sen yli pääsemisestä ja toipumisesta.

Jokaisella ihmisellä on oma yksilöllinen aikansa surun kanssa. Useimmille sopivin aika liittyä ryhmään on noin puolen vuoden kuluttua menetyksestä.

Raision seurakunnassa kokoonnutaan syksyisin ja keväisin käsittelemään suruun liittyviä asioita ja ajatuksia sururyhmän tapaamisissa.
Syksyn sururyhmä kokoontuu keskustan seurakuntatalissa tiistaisin klo 17.00-18.30 seuraavasti:

10.10. Suru tulee lupaa kysymättä
24.10. Minun menetykseni
07.11. Surun ristiaallokossa
21.11. Suurten kysymysten äärellä
28.11. Hautausmaa, toivon tukikohta
12.12. Suru muuttaa muotoaan
16.01. Minun tieni eteenpäin
24.04. Retki Viherlahteen

Iltojen kulku:
Kahvitarjoilu ja kuulumiset
Lyhyt alustus
Ryhmäkeskustelu
Yhteinen illan päättäminen
Mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun.
Surukirjasto käytettävissä.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset
Mariitta Pentti p.044-7160352 ja Teppo Lummikko 044-7160350
Ennen ryhmän alkua olemme yhteydessä jokaiseen osallistujaan henkilökohtaisesti.
Ryhmään osallistuminen on maksutonta, eikä edellytä kirkon jäsenyyttä.

Mikään suru ei ole liian suuri kohdattavaksi.
Mikään suru ei ole liian pieni hoidettavaksi.