Taivaskaipuusta iloon

Syksyn ensimmäisessä Raisiomessussa sunnuntaina 18.9. on aiheena Taivaskaipuusta iloon.Taivaskaipuusta iloon Raisiomessun musiikissa vastaavat Aino-pojat. Tilaisuuden juontaa pastori Pyry Winter.

Raisiomessu on rento illanvietto, jossa nautitaan yhdessäolosta ja ehtoollisesta.

Seurakunnassa on monia mahdollisuuksia eri-ikäisille ja erilaisissa elämätilanteessa oleville kohdata toisia ja tulla yhteen. Raisomessu on suunniteltu niille ihmisille, jotka kaipaavat jumalanpalvelukseensa bändimusiikkia, rennompaa yhdessäoloa ja myöhäisempää alkamisaikaa sunnuntaina.

Raisiomessujen rento ja ihmisläheinen ote ovat saaneet raisiolaiset innolla mukaan illanviettoihin. Vapaaehtoisten seurakuntalaisten voimin toteutetut Raisiomessut koostuvat menevästä musiikista, Ihmisten tarinoita -osiosta, jossa maallikkovierailija kertoo lyhyesti itselleen tärkeästä asiasta sekä vierailevan papin haastattelusta.

Messussa ei tarvitse istua koko iltaa paikallaan vaan puheosuuksien jälkeen mukanaolijat pääsevät verryttelemään ja kiertämään eri aiheista kootut sivualttarit. Lopuksi kappelissa ehtoollinen lyhyellä kaavalla ja ilta päättyy teejatkoihin ja rupatteluun.

Taivaskaipuusta iloon Raisiomessua vietetään

sunnuntaina 18.9. klo 17 Raision seurakuntatalossa.