Tangokuningatar mukana Raisiomessussa

Tangokuningatar Elina Vettenranta on marraskuussa järjestettävän Raisiomessun artistina. Marraskuun Raisiomessussa teemana ovat elämän ilot ja surut, kipu ja eheytyminen.

Laulaja Elina Vettenranta valittiin vuoden 2006 Tangokuningattareksi. Ennen voittoaan Vettenranta työskenteli mm. opettajana, mutta ammatiltaan hän on vaatesuunnittelija. Vettenranta on julkaissut Tangomarkkinat 19 kokoelmalevyn sekä Sydänten yö soololevyn vuonna 2006.

Kerran kuussa Raision seurakuntatalossa järjestettävä Raisiomessu on yhdistelmä seurakuntailtaa ja uudentyyppistä jumalanpalvelusta. Tilaisuudessa on iloista musiikkia, rentoa menoa, bändimusiikkia sekä vahva seurakuntalaisten osuus.

Raisiomessussa tarjotaan iltateetä sekä leppoisaa jutustelua ja yhdessäoloa. Osallistujilla on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun ja esirukoukseen koko illan ajan. Lapsille on järjestetty omaa ohjelmaa.

Raisiomessu sunnuntaina 21.11. klo 17 Raision seurakuntatalossa, Kirkkoherrankuja 2.