Tasalan Kamari täyttää 20 -vuotta

Tasalan Kamari juhlii 20 -vuotista taivaltaan torstaina 31.1. Tasalan Kamari on Raision seurakunnan vapaaehtoisten hoitama kaikille avoin kahvila ja kohtaamispaikka Raision keskustassa.Tasalan Kamari aloitti toimintansa 29.1.1993.

Kamari on levähdys- ja pysähdyspaikka kiireiselle, yksinäiselle tai huolten taakoittamalle. Kamarissa voi istahtaa hetkeksi mukavalle sohvalle ja nauttia kodikkaasta ja viihtyisästä ilmapiiristä.

Tasalan Kamarin toiminta on laajentunut paljon alkuvuosista. Päivisin Kamarissa voi tavata diakoniatyöntekijän tai keskustella papin kanssa, mittauttaa verenpaineen, opetella tietokoneen käyttöä Nettikahvilassa, pelata seurapelejä tai vaikkapa lukea päivän lehtiä. Iltaisin Kamarissa toimii seurakunnan eri piirejä.

Kahvilassa käy päivittäin noin 70-80 ihmistä.  Nykyään Kamarissa toimii yli 100 vapaaehtoista erilaisissa tehtävissä. Vapaaehtoisten tärkeimpiä tehtävänä on alusta asti ollut toisen kuuntelu; lähimmäisenä ja ystävänä oleminen.

Kamarin 20-vuotisjuhlia vietetään torstaina 31.1.2013 klo 10-15.

Tervetuloa kakkukahveille!