Thaimaalainen ja suomalainen kulttuuri kohtaavat seurakuntatalossa

Kulttuurit kohtaavat Raision seurakuntatalossa sunnuntaina 30.10. klo 14 alkaen. Tilaisuudessa kuullaan mm. Suomen lähetysseuran työntekijän Kirsi Mikkolan kertomuksia ja kuvia Thaimaasta ja nautitaan thairuuasta.

Kulttuurit kohtaavat -tapahtumassa päästään seuraamaan myös thaimaalaisia siunaustansseja, joita esittää Phatchara Viander ryhmänsä kanssa. Seurakunnan vapaaehtoisten Heijastus -laulun ja liikkeen ryhmä esittää tilaisuudessa ylistyslauluja. Heijastus -ryhmää johtaa Maija Saviranta.

Tilaisuus on maksuton, kaikille avoin ja kaksikielinen. Tulkkina toimii pastori Seija Ala-Uotila, joka on viettänyt useita vuosia lähetystyöntekijänä Thaimaassa.

Ruokailun vuoksi tilaisuuteen tulee ilmoittautua viimeistään perjantaina 21.10. klo 14 Sirpa-Liisa Tuomiselle: sirpa-liisa.tuominen@evl.fi tai puh. 044-7160 322.

Lisätietoja: pastori Seija Ala-Uotila, puh. 044-7160 372.