Tiedotustilaisuus syksyn seurakuntavaaleista

Raision seurakuntatalossa järjestetään tiistaina 20.5. klo 18 alkaen kaikille avoin seurakuntavaali-ilta. Vaali-illan tarkoituksena on mahdollistaa valitsijayhdistysten, ehdokkaiden ja seurakuntalaisten kohtaaminen sekä kertoa tulevista vaaleista.

Vaali-illassa ehdokaslistojen takana olevat valitsijayhdistykset esittelevät itsensä, toimintansa ja tavoitteensa sekä yhteyshenkilönsä. Vaalien ehdokasasettelu päättyy maanantaina 15.9. kello 16.

Illassa kerrotaan myös ehdokkaaksi asettumisesta ja uusien ehdokaslitojen perustamisesta. Kirkkoherra Pertti Ruotsalo kertoo seurakuntavaaleista, vaalimatematiikasta, seurakuntahallinnosta sekä luottamushenkilöiden tehtävistä.

Seurakuntavaalit pidetään syksyllä 2014.  Varsinainen vaalipäivä on isänpäivä 9.11. Ennakkoäänestys järjestetään 27.-31.10.  Vaaleissa valitaan kirkkovaltuustoon 27 jäsentä vuosiksi 2015-2018.

Lisätietoa vaaleista:

www.seurakuntavaalit.fi