Toivelaulut soivat Raisiossa

Sunnuntaina 24. helmikuuta kuullaan, mitkä hengelliset laulut ovat lähinnä raisiolaisten sydäntä. Hengellisiä toivelauluja tahdittavat Raision harmonikkakerho ja Raision seurakunnan kanttori Sini Nieminen.

Seurakunnan kahvila- ja kohtaamispaikkaan Tasalan Kamariin voi jättää tammikuun ajan laulutoiveita. Aiempina vuosina toivotuimpia lauluja ovat olleet nykyisen virsikirjan virsien lisäksi mm. Jaakko Löytyn säveltämä Kahden maan kansalainen ja Jukka Salmisen Saviruukku.

Virsien lisäksi konsertissa kuullaan myös uudempaa hengellistä musiikkia. Pääosa ohjelmasta on yhteislauluja, vaikka myös sooloesityksiä kuullaan.

Viiden euron käsiohjelmien myynnillä ja arpajaisilla kerätään tuloja Yhteisvastuukeräykselle, joka auttaa tänä vuonna syrjäytyneitä, yksinäisiä vanhuksia Suomessa ja Kambodzhassa.

Hengellisten toivelaulujen konsertti
sunnuntaina 24.2. klo 15 Raision seurakuntatalossa