Toothbrass konsertoi kauniisti - huumoria unohtamatta

Nuorten miesten tyylikäs ja maukkaasti soiva Vaskipuhallinkvintetti konsertoi Raision kirkossa sunnuntaina 25.4. klo 18. Kvintetin kokoonpano panostaa ennakkoluulottomuuteen, ilmeikkyyteen ja kauniiseen soittoon - huumoria unohtamatta.

Konsertissa kuullaan mm. gospelia kuten Amazing Grace, perinteisempää kirkkomusiikkia kuten Linkolan Psalmi sekä Händeliä, Bachia ja Griegin Sarja vaskikvintetille.

Toothbrass on viiden ammattimuusikon vuonna 2006 perustama tyylikäs ja maukkaasti soiva vaskikvintetti. Vaskikvintetti on perinteinen, hyvin toimiva ja maailmalla arvostettu kamarimusiikkikokoonpano. Kaksi trumpettia, käyrätorvi, pasuuna ja tuuba kattavat niin äänenväriltään kuin -korkeudeltaankin koko skaalan aina piccolotrumpetin kirkkaasta soinnista tuuban matalaan murinaan. Toothbrass edustaa tätä perinnettä puhtaimmillaan, mutta on samalla täysin itsenäinen ja riippumaton taiteilijaryhmä, jolla ei ole välttämätöntä painetta keskittyä vain tiettyyn musiikkityyliin.

Toothbrassin muodostavat Mikael Topi, trumpetti, Toni Isokivi, trumpetti, Kalle Kataja, käyrätorvi, Torsti Pirkkanen, pasuuna, Janne Roine, tuuba.