Tule tutustumaan päiväkerhotoimintaan!

Keskiviikkona 3.8. järjestetään Raision seurakunnan päiväkerhoissa Avoimien ovien ilta. Ovet avautuvat klo 17 seurakuntatalossa sekä Kokinvuoren, Vaisaaren ja Tikanmaan seurakuntakodeissa. Tutustumistilaisuus on suunnattu erityisesti uusien päiväkerholaisten perheille.

Päiväkerhoon ovat tervetulleita kaikki 3-6-vuotiaat lapset. Kerhossa lauletaan, leikitään, askarrellaan, liikutaan, pohdiskellaan ja hiljennytään yhdessä. Kerhoissa myös opitaan käden taitoja ja ryhmässä toimimista.

Päiväkerhot aloittavat toimintansa viikolla 33.

Ilmoittautuminen:

Kerhoihin voi ilmoittautua ympäri vuoden kerhopisteissä, virastossa tai sähköisesti:

Hakemus toimitetaan kerhopisteisiin, seurakuntatoimistoon tai osoitteeseen Raision seurakunta, lapsityönohjaaja, PL 10, 21201 Raisio.

• Täyttämällä ilmoittautumislomake seurakuntatoimistossa.

Lisätietoja: lapsityönohjaaja Johanna Salonen