Ukko ylijumala vai rakastava iskä? Ajatuksia jumalakuvasta Ilta Sinulle -tilaisuudessa 2.11.

Suositut Ilta Sinulle -tilaisuudet jatkuvat 2.11. Ilta Sinulle -tilaisuuksia on järjestetty Raisiossa jo parin vuoden ajan ja niihin on osallistunut parhaimmillaan yli 200 illanviettäjää.
Kyseessä on kaikille avoin tilaisuus, jossa käy eri-ikäisiä naisia ja miehiä, ja jonka aikana on mahdollisuus tavata tuttuja ja tutustua muihin paikalla olijoihin.
Iltoja järjestetään muutaman kerran vuodessa Raision seurakuntatalossa ja niiden ohjelmaan kuuluu musiikkia, mielenkiintoisia puheenvuoroja, vapaata keskustelua ja iltapalatarjoilu. Tilaisuuksien tarjoiluista ym. järjestelyistä vastaa seurakuntalaisten vapaaehtoistiimi.

Syyskuun illassa musiikki- ja puhujavieraana oli Joel Hallikainen, ja marraskuun iltaan saapuvat puhumaan toimittaja Pekka Heikkilä ja viestintäsihteeri Anna-Liisa Hyrsky-Heikkilä, jotka pohtivat jumalakuvaamme kysymyksellä ”Ukko ylijumala vai rakastava iskä?”  Musiikista vastaa tällä kertaa Samuel Salminen Band.

Ilta Sinulle -tilaisuuteen on vapaa pääsy ja sinne ovat kaikki tervetulleita.

Ilta Sinulle keskiviikkona 2.11. klo 18 Raision seurakuntatalolla