Uusia tuulia Viherlahdessa

Seurakunnan leirikeskus Viherlahdessa on saanut uudet yrittäjät, kun EnkeliGroup Oy  on siirtynyt vastaamaan leirikeskuksen ruokailu- ja majoitusjärjestelyistä. Ravintolayrittäjät Eija Riihilahti ja Erkki Rantala ovat kokeneita ravintola-alan osaajia, jotka Viherlahden lisäksi ovat vastanneet ravintolapalveluista mm. Enkeliravintolassa, Svenska Klubbenilla, Turun konserttitalolla sekä kahvila Kisällissä Luostarinmäen käsityöläismuseon kupeessa. Lisäksi heiltä voi tilata pitopalvelua erilaisiin tilaisuuksiin.

Viherlahti on luonnonkauniilla paikalla Merimaskussa, ja sen ruokailu-, majoitus-, sauna- ja kokoustilat ovat nykyaikaiset ja viihtyisät. Seurakunnan leirien ja muiden tilaisuuksien lisäksi Viherlahteen ovat tervetulleita myös muut asiakkaat, jotka toivovat kauniita tiloja ja hyviä tarjoiluja eri tilaisuuksia varten.  Viherlahdessa voi viettää esim. kokousta tai juhlaa päivän tai illan ajan tai liittää tilaisuuteen myös yöpymisen.

Lisätiedot ja varaukset numerosta 050-4876288 tai sähköpostitse: eija.riihilahti@enkeliravintola.fi