Valoa ja vastauksia elämän sokkeloihin lauantaina 11.3.

Miten tulisi valita oikein arjen pulmien edessä? Kuinka rukoilla? Miten antaa anteeksi? Kuinka tulisi käyttää rahaa, miten suhtautua toisiin ihmisiin? Kuinka tulisi kiittää?

Nykyihminen elää valtavan sekamelskan keskellä. Olemme kuin suuressa sokkelossa, labyrintissa. Kuinka löytää oikea tie? Miten tulisi valita oikein vaikeiden pulmien edessä, joita kohtaamme arjessamme? Evankeliumeissa kuulemme Jeesuksen äänen, näemme, kuinka hän kohtasi, auttoi ja neuvoi ihmisiä monissa pulmissa.

Lauantaina 11.3. klo 14-18 etsitään seurakuntatalolla yhdessä evankeliumeista ja Jeesuksen sanoista valoa elämän valintatilanteisiin. Raamatun sanaan on johdattelemassa teologian tohtori Juho Sankamo ja mukana ovat myös pastorit Vesa Siltala ja Antti Pajunen. Mukaantulo ei edellytä entuudestaan syvällistä raamatuntuntemusta eikä ennakkoilmoittautumista. Oman Raamatun voi ottaa mukaan. Päivän ohjelmaan kuuluu myös kahvitarjoilu.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan koko päiväksi tai lyhyemmäksi aikaa, oman aikataulusi mukaan.

Seuraa minua - Raamattulauantai 11.3. klo 14-18 Raision seurakuntatalossa.

"Jos Jeesus on sellainen, jollaiseksi evankeliumit hänet kuvaavat, kaipaan häntä kuin parasta ystävää" (Luther).