Verkossa joulun viettoon saa virittäytyä omassa tahdissa

Jouluisiin aiheisiin pääsee perehtymään kirkon nettisivujen evl.fi kautta. Sivuilta löytyy paljon linkkejä jouluisiin teemoihin. Tuttujen jouluvirsien nuotteja on saatavilla osoitteessa evl.fi/virsikirja. Myös kirkon Facebook-sivulla on paljon jouluista materiaalia.

Joulu.fi on kristillisten arvojen perusteella toimitettu ei-kaupallinen sivusto. Joulu.fi rakentaa juhlaa musiikin, askartelun, mietiskelyn, kokkaamisen ja koristelun kautta.

Toivontuottajien jouluradiota voi kuunnella osoitteessa www.jouluradio.fi. Sivustolta löytyy myös Pikku jouluradio, joka keskittyy lasten joulumusiikin soittamiseen. Kanava jatkaa joululaulujen soittoa tapaninpäivään saakka. Myös kauneimmatjoululaulut.fi -nettiradio ja julradion.fi soittavat jouluista musiikkia.

Osoitteesta joulutulee.blogspot.com löytyy Kirkon tiedotuskeskuksen joulublogi. Ruotsinkielisen blogin osoite on julglimtar.blogspot.com.

Lastenkirkko.fi:n joulukalenterin videosarjassa seikkailee Turun Tuomiokirkon kirkonrotta Rouskis. Kalenterissa on myös paljon pelejä ja tehtäviä