Vieraana Jukka Leppilampi

Suomalaisen gospel-musiikin vahva tekijä Jukka Leppilampi vierailee Raision seurakunnassa syksyllä. Leppilampi on muusikkovieraana Sieluni janoaa - ilta uskosta aiheisessa Raisiomessussa 6.9. klo 17 seurakuntatalolla.

Jukka Leppilampi tunnetaan herkkänä ja intensiivisesti heittäytyvänä muusikkona, joka on kulkenut pitkän tien nuoruuden Tabula rasa –bändikuvioista parisuhdelauluihin ja mittavaan gospeltuotantoon. Moni on saanut eväitä Jukan laulujen sanoituksista.

Riparinuotioilla on usein tapailtu Vuorilaulua tai Laula ihmisille –veisua. Jukan lauluissa on syvyyttä, joka näkyy usein kaipuuna Jumalan suuntaan. Siksi teemana on Sieluni janoaa, ilta uskosta.

Leppilammen osuuden jälkeen ilta jatkuu ehtoollisella ja yhteisellä iltapalalla. Myös lastenhoito on järjestetty ja alakouluikäisille on mukavaa tekemistä isosten johdolla.  Illassa kuulet myös syksyn monista mahdollisuuksista Raision seurakunnassa.