Virtaa syksyyn vapaaehtoistyöstä

Haluaisitko uutta sisältöä elämääsi? Tai osaatko jotain, minkä haluaisit jakaa muiden kanssa? Entä toivoisitko voivasi tehdä jotain yhteiseksi hyväksi? Jos haluat muuttaa toiveesi toiminnaksi, tule Killin markkinoille kuulemaan seurakunnan erilaisista vapaaehtoistyön mahdollisuuksista ja osallistu vapaaehtoistyön ilmaiseen koulutukseen.

Tietoa erilaisista vapaaehtoistyön mahdollisuuksista ja varmuutta sekä uusia tuulia työhön saa osallistumalla syksyllä järjestettäviin vapaaehtoistyön koulusiltoihin.  Illoissa on esillä tekijöitä ja käytännön esimerkkejä vapaaehtoistyön mahdollisuuksista.

Vapaaehtoistyön koulutusillat alkavat seurakuntatalossa 11. syyskuuta, jolloin Koo-Mikko eli standupkoomikko Mikko Vaismaa kertoo hyvistä kohtaamisista ja vuorovaikutuksesta. Ohjelman lisäksi seurakunnan työntekijät ja vapaaehtoiset esittelevät seurakunnassa tehtäviä vapaaehtoistöitä.

Vuorovaikutustaitojen lisäksi koulutuksissa opitaan kaikki tarpeellinen vapaaehtoistyöstä, kun Kaisa Lunden esittelee Vapaaehtoistyön ABC:n, puhutaan vapaaehtoistyön kivikoista ja mansikkapaikoista sekä löydetään omat lahjat ja paikat vapaaehtoistyön piirissä.

Vapaaehtoistyön koulutusillat ovat erillisiä ohjelmakokonaisuuksia, joihin voi osallistua joko jokaiseen tai vain yhteen iltaan. Koulutukset järjestetään seurakuntatalon salissa syksyllä, neljänä peräkkäisenä tiistaina kello 18-19.30, alkaen 11.9.2012. Kahvipannu on kuumana jo 17.30 alkaen. Koulutus on ilmainen eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Lisätietoja: pastori Tiina Rautiainen