Vuoden suurtapahtuma Turun kirkkopäivät 19.-21.5.

Turun Kirkkopäivillä 19.–21.5. juhlitaan 100-vuotiasta Suomea reformaation hengessä. Sadan ohjelman kattauksessa riittää valinnanvaraa niin suurelle yleisölle kuin kirkon ammattilaisille ja vapaaehtoisille. Kansainvälisyyttä päiville tuovat Valtakunnalliset lähetysjuhlat, jotka järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Kirkkopäivien yhteydessä.

Päivien pääosassa näyttäytyy Armo. Rakennuspuita toivoon, rauhaan ja oikeudenmukaisuuteen etsitään rohkeasti rajoja ylittäen. Ohjelmissa painottuvat myös diakonia, lähetys, ekumenia ja uskontojenvälinen dialogi, Raamattua unohtamatta.

Kirkkopäivä-ohjelman kiintopisteet ovat Logomo ja Tuomiokirkko ympäristöineen. Ohjelmassa on myös paljon musiikkitilaisuuksia ja kirkkopäivien päätössunnuntaina 21.5. klo 12 järjestetään Tuomiokirkkotorilla ekumeeninen messu, Suvivirsikirkko.

Joka toinen vuosi järjestettävät Kirkkopäivät on vahvasti paikallisväritteinen kaiken kansan kaupunkifestivaali ja kirkollinen suurtapahtuma.

Lisätietoa kirkkopäivien ohjelmasta ym.:
www.kirkkopaivat.fi ja Facebook: Kirkkopäivät