Wanhan Pappilan kesäpäivät

Wanhan Pappilan kesäpäivät ovat avointa kesätoimintaa lapsiperheille. Kesäpäivät toimivat seurakuntatalon pihamaalla kesäkuussa, arkipäivisin juhannukseen asti. Maksuttomaan toimintaan voi tulla ilmoittautumatta. Keskiviikkoisin klo 10 on kaikille seurakuntalaisille tarkoitettu musiikkihartaushetki seurakuntatalon kappelissa.

Seurakunnan ja Pihapiirin yhdessä järjestämille Wanhan Pappilan kesäpäiville ovat tervetulleita kaikki pikkulasten perheet, niin vanhemmat ja sisarukset kuin isovanhemmat ja muut hoitajatkin.

Pääasiassa pihalla tapahtuvaan toimintaan voi tulla mukaan leikkimään, puuhastelemaan ja viettämään mukavaa aikaa yhdessä. Joka päivälle on myös oma ohjelmatuokio; laululeikki-, askartelu- tai muu toimintatuokio.

Omat eväät voi ottaa mukaan, seurakunta tarjoaa kahvin/teen ja mehun.

Grillausmahdollisuus päivittäin.

Lisätietoja: lapsityönohjaaja Johanna Salonen