Yhteisvastuun lipaskeräys alkaa Raisiossa

Yhteisvastuukeräyksen Katastrofikeräys Haitiin alkaa Raisiossa kauppojen (S-Market, K-Center, K-Tasala ja Valintatalo) edustoilla perjantaina 22.1. klo 16. Lipaskeräys jatkuu lauantaina 23.1. klo 10-13 sekä perjantaina 29.1. klo 15-19 ja lauantaina 30.1. klo 10-13. Kerääjinä toimivat seurakunnan vapaaehtoiset ja partiolaiset.

Voimakas maanjäristys on aiheuttanut pahaa tuhoa Haitissa, joka on tämän kevään Yhteisvastuukeräyksen ulkomaankohde. Yhteisvastuukeräystoimisto ja Kirkon Ulkomaanapu ovat käynnistäneet maanjäristyksen aiheuttamine tuhojen ja hätäavun suuren tarpeen vuoksi katastrofikeräyksen Haitiin jo tammikuussa.

Raision lipaskeräyksen tuotto ohjataan lyhentämättömänä Kirkon Ulkomaanavun kautta Haitissa tehtävään avustustyöhön maanjäristyksen uhrien auttamiseksi. Ihmiset tarvitsevat ensiapua, vettä, ruokaa suojaa ja huopia.

Lisätietoja: yhteisvastuu.fi ja kua.fi