Yötön yö Viherlahdessa

Seurakunnan järjestämä ilmainen juhannusjuhla on jo vuosikymmenien ajan koonnut seurakuntalaisia meren äärelle nauttimaan yöttömästä yöstä. Juhlat on suunnattu kaikille ilman etukäteisilmoittautumista tai ikärajaa ja ne ovat turvallinen ja erilainen tapa nauttia perinteikkäästä suomalaisesta juhannuksesta.

Ohjelmassa on muun muassa tulokahvit ruokalassa, seurat leirikirkossa, hengellistä ohjelmaa, kuten virsiä ja hartauspuhe sekä kevyempää viihdeohjelmaa.

Seurakunnan työntekijöistä ovat tänä vuonna mukana pastorit Ritva Rautiainen ja Pyry Winter sekä kanttori Sini Nieminen.

Juhannusjuhlat Viherlahden leirikeskuksessa
perjantaina 24.6. klo 19
Linja-autokuljetus lähtee seurakuntatalon pihalta klo 18 ja ajaa Naantalin vanhaa tietä Viherlahteen. Paluukuljetus noin klo 22. Matkan hinta on 5 euroa henkilöltä.