Yötön yö Viherlahdessa

Seurakunnan järjestämä ilmainen juhannusjuhla on jo vuosikymmenien ajan koonnut seurakuntalaisia meren äärelle nauttimaan yöttömästä yöstä. Juhlat on suunnattu kaikille ilman etukäteisilmoittautumista tai ikärajaa ja ne ovat turvallinen ja erilainen tapa nauttia perinteikkäästä suomalaisesta juhannuksesta.

Juhannusjuhlille lähdetään yhteiskuljetuksella Raision seurakuntatalolta klo 16.45 Naantalin vanhaa tietä Viherlahteen ja paluu on noin klo 20.30. Tulokahveille päästään klo 17.15 ja ohjelma alkaa klo 18 lipunnostolla.

Ohjelmassa on hengellistä ohjelmaa kuten hartaushetki leirikirkossa, yhteislaulua sekä kevyempää viihdeohjelmaa. Juhlilla pääsee myös patikoimaan luontopolulle. Illan mittaan on tarjolla kokko ja makkaranpaistoa rannassa.  Mukana ovat pastorit Tiina Rautiainen ja Pyry Winter, kanttorit Sini Nieminen ja Päivi Nurminen sekä lauluryhmä Vivace.

Juhannusjuhlat

pe 21.6. Viherlahden leirikeskuksessa

Linja-autokuljetus lähtee seurakuntatalolta klo 16.45. Paluukuljetus noin klo 20.30.

Hinta: 5 €/hlö.