Yötön yö Viherlahdessa

Seurakunnan järjestämä ilmainen juhannusjuhla on jo vuosikymmenien ajan koonnut seurakuntalaisia meren äärelle nauttimaan yöttömästä yöstä. Juhlat on suunnattu kaikille ilman etukäteisilmoittautumista tai ikärajaa ja ne ovat turvallinen ja erilainen tapa nauttia perinteikkäästä suomalaisesta juhannuksesta.

Juhlille lähdetään yhteiskuljetuksella Raision seurakuntatalolta klo 17  ja paluu on noin klo 20.30. Tulokahveille päästään klo 17.30 ja ohjelma alkaa klo 18 lipunnostolla.

Ohjelmassa on kahvittelun ja lipunnoston lisäksi hengellistä ohjelmaa kuten hartaushetki leirikirkossa, yhteislaulua sekä kevyempää viihdeohjelmaa. Juhlilla pääsee myös patikoimaan luontopolulle.

Juhannusjuhlat

perjantaina 19.6. klo 17.30-20.30 Viherlahden leirikeskuksessa

Linja-autokuljetus lähtee seurakuntatalon pihalta klo 17, Naantalin vanhaan tietä Viherlahteen. Paluukuljetus noin klo 20.30. Matkan hinta on 5 euroa henkilöltä.