Skip to content

Blogi

Ainutlaatuiset kuvaterveiset riparilta!

Kesän rippikoulut ovat takana ja monella nuorella on kännykässään ainulaatuisia kuvia riparista. Toivottavasti myös hyviä muistoja!

 

Olin mukana tänä kesänä Raisiossa ensimmäistä kertaa järjestetyllä saaristoriparilla. Muisto saaristoriparista oli myös minulle ainutlaatuinen. Minun kännykkääni tallentui kuvia riparilla vietetyistä hetkistä, jotka sitten jaoin Facebook-kavereideni kanssa. Toivoin kuvista välittyvän sen, kuinka ihanaa rippikoulussa voi olla.

 

Moni nuori lähtee riparikesän jälkeen isostoimintaan mukaan sillä ajatuksella, että saisi kokea jotain samaa, mitä koki omalla riparillaan. Mitä se sama sitten on?  Ehkä se on tunne ja kokemus siitä, että minä kuulun porukkaan, minut hyväksytään ja muisto siitä, että oli hyvä olla.  Toivottavasti näin oli mahdollisimman monen kohdalla.

 

Samalla, kun muistelen omaa hyvää kokemusta kuluneen kesän riparista, valmistelen jo uutta riparivuotta.

 

Ensi viikolla posti tuo kutsut uusille rippikouluun tuleville nuorille. Minkälaisen riparikokemuksen sinä saat, sitä emme voi tietää, mutta toivon, että sinunkin riparisi olisi ainutlaatuisen hyvä!

 

Kuvia ja tunnelmia ympäri Suomen pidetyistä vuoden 2014 ripareista voit käydä katsomassa Suomen ev.lut kirkon julkaisemilta riparisivuilta www.ripari.fi

 

Ripariterveisin

Eeva Lahti

nuorisotyönohjaaja