Kerhot ja piirit

Tervetuloa pienryhmiin, jotka kokoontuvat vapaaehtoisten johdolla pääasiassa seurakunnan tiloissa, jotkut kodeissa. Jokainen on tervetullut mukaan osallistumaan omista lähtökohdistaan ja omalla tavallaan. Näissä pienryhmissä pohditaan elämän ja uskon kysmyksiä ja hiljennytään ryhmän tarpeiden mukaan. Mukana on eri ikäisiä naisia tai/ja miehiä.

Ota yhteyttä niin kerromme eri vaihtoehdoista. Joistakin pienryhmistä löytyy tietoa myös lehdestä seurakunnan ilmoituksista.

Tervetuloa mukaan!

Terveisin
Antti Pajunen, pastori

044 7160 358, antti.pajunen@evl.fi

***********

RAAMATTUPIIRI

Hetkinen Raamatun äärellä

Tasalan Kamarissa, Tasalanaukio 5, kerran kuussa perjantaina klo 18-20.

Raamattuillat ovat kaikille avoimia. Raamatun lukeminen ja siitä yhdessä keskusteleminen on mielenkiintoista ja antoisaa, yhteistä rukousta unohtamatta. Mukana pastori Antti Pajunen. Keväällä tutkimme Johanneksen evankeliumia.

Seuraavat perjantait: 17.1; 14.2; 13.3; 24.4; 15.5.

Lisäksi parittomien viikkojen maanantaina alkaen ma 13.1 klo 18-19.30 kokoontuu Tasalan kamarissa raamattuilta, jossa perehdytään Raamattuun Hetkinen-oppaan avulla ja keskustellaan

Tervetuloa mukaan kuulijaksi tai omien kysymysten kanssa!

Tied: Antti Pajunen, 044 7160 358, antti.pajunen@evl.fi

KAIKEN KANSAN PYHÄKOULU

Pyhäkoulu Kaikille Sanasta, Rukouksesta ja Hengellisestä Laulusta kiinnostuneille kokoontuu kerran kuussa lauantaina klo 13.-14.15. Pyhäkoulussa nautitaan makoisat kahvit tai -teet makupalojen kera.

Syksyn  2019 kokoontumiset Kokinvuoren seurakuntakodissa, Murroskuja 3.

7.9., 12.10., 9.11. ja 14.12.

Sydämellisesti tervetuloa! Jeesus Sinua Siunatkoon! Halataan kun tavataan!!!!!

Pyhäkoulussa kanssasi oppimassa ja palvelemassa Erja-diakonissa ja Regina-ystävä!

SENIORIKERHO

Seniorikerhoissa kokoonnutaan yhteen laulujen, sanan ja keskustelujen äärelle. Nautimme aina myös hyvät Reilun kaupan kahvit ja vehnäset. Kerhoihin toivotaan mukaan kaikkia, jotka haluavat toisten mukaan seurakunnan tilaisuuteen ja jaksavat parituntisen olla ja kuulla ja osallistua. Tämän mahdollistaa kerhokuljetus: Pääset kerhoon taksikyydillä, kunhan ilmoitat siitä kerhoemäntä diakonissa Erja Anderssonille 044 7160 326. Taksin omavastuuhinta on 2€/suunta, seurakunta maksaa loput. Syksyllä ja keväällä teemme myös retket!

Kokoontumiset seurakuntatalo (Kirkkoherrankuja 2): 19.9., 17.10., 31.10., 14.11.

Kokoontumiset Vaisaari (Kunnaankatu 8): 26.9., 10.10., 24.10., 7.11., 21.11.

Lisäksi kaiken kansan syysretki 3.10. Raamattuopistolle Kauniaisiin ja raisiolaisten seniorien yhteinen joulujuhla 5.12. klo 12 seurakuntatalossa (Kirkkoherrankuja 2); sydämellä tervetuloa!

Tule mukaan! Kysy, ihmettele, tavataan! Lämmöllä, Vapahtajan Siunausta!

Rukoilevat kädet

RUNOPIIRI

Runopiirissä tutustutaan runoilijoihin ja heidän teoksiinsa sekä keskustellaan aiheista. Perehdymme joka kerta eri runoilijaan.Runopiiri kokoontuu joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina Tasalan Kamarissa (Tasalan aukio 5)  klo 15.00 - 16.30.

Kevään 2020 kokoontumiset ja aiheet:

HUOM! Ti 7.1 Kuukauden runoilija Mauri Antero Numminen, jonka syntymästä 80v.

Ma 3.2 Kuukauden runoilija Helena Anhava, jonka syntymästä 95v.

Ma 2.3 Kuukauden runoilija Pekka Parkkinen, jonka syntymästä 80v.

Ma.6.4 Kuukauden runoilija Otto Manninen, jonka kuolemasta 70v.

Ma 4.5 Kuukauden runoilija Oiva Arvola, jonka syntymästä 85 vuotta.

Tiedustelut Sirpa Vaarala, puh. 044 3255 130

Monenlaista onnittelukorttia päivänsankareille.

LÄHETYSPIIRIT

Lähetyksen askartelupiiri kokoontuu parittoman viikon keskiviikkoisin klo 13-16 Tasalan Kamarissa.

Askartelupiirissä nimensä mukaan askarrellaan. Jokainen saa tehdä omansa näköisiä kortteja myyntiin Lähetyssoppeen. Joskus ohjelmassa on koulutusta uusiin menetelmiin ja välineisiin. Toisinaan pistämme pystyyn tyynynliinojen painotalkoot. Askartelujen lomassa myös kahvitellaan. Lähetyssihteerin suurena apuna toimii vapaaehtoinen askartelun taitaja Tellervo, jolta voi kysellä neuvoja ja vinkkejä.

Valitettavasti tilat ja materiaalit eivät mahdollista raskaampien kädentaitojen, kuten linnupönttöjen rakentamista, hitsaus- ja tai metallityöstöaskarteluja.

SUKKAKERHO

Tasalan Kamarissa neulotaan joka torstai onnittelusukkia ja kastetöppösiä. Sukkakerho on avoin kaikille eli jokainen on tervetullut ilahduttamaan lahjan saajaa. Raision seurakunta lahjoittaa langat ja neuloa voi Kamarissa tai ottaa langat kotiin ja tuoda valmiit sukat tai kastetöppöset Kamariin.

Syntymäpäiväonnittelusukat

Seurakunnan papit ja diakoniatyöntekijät käyvät onnittelemassa merkkipäivän viettäjiä ja sukat viedään seurakunnan tervehdyksenä kaikille 90- vuotta, 95- ja 100-vuotta ja siitä ylöspäin vuosia täyttäville. Sukat löytävät helposti saajan tämän asuessa kotona. Laitoksessa asuvista raisiolaisista seurakunnan työntekijät eivät saa enää tietoa, joten silloin tarvitaan omaisten yhteydenottoa seurakuntaan sukkien perillesaamiseksi.

Kastetöppöset

Seurakunta toivottaa jokaisen uuden jäsenen tervetulleeksi kotiseurakuntaan lahjoittamalla kastekoteihin sukkakerhossa neulotut töppöset kortin kera kauniisti paketoituna.

Sukkakerho kokoontuu torstaisin klo 12-14

Tasalan Kamari
Tasalan aukio 5
Vastaava Eliisa Karppinen

PEITTOPIIRI

Tasalan Kamarissa kokoontuvat vapaaehtoiset neulojat kerran viikossa. Peittopiirissä neulotaan värikkäitä, villaisia tilkkupeittoja lähelle ja kauas. Kohteet löytyvät diakoniatyön kautta. Viime vuosina peittoja on lahjoitettu muun muassa Raision Sairaalan eri osastoille. Peittopiirissä neulotaan myös lämpimiä sukkia, lapasia, kaulaliinoja ja pipoja tarvitseville, esimerkiksi Rakkauden Lähetyssisarten työhön kodittomien auttamiseksi. Peittopiiri pyrkii toimimaan Äiti Teresan hengessä auttamalla eniten tarvitsevia, sekä lapsia että aikuisia.

Peittopiiri kokoontuu:
Tasalan Kamarissa torstaisin klo 10-11.30.