Leirit, retket ja matkat

Vuosittain järjestetään mm. aikuisten ja perheiden luontopolkuleiri, parisuhdeleirejä sekä perheleiri Viherlahdessa, erilaisia omaishoitajien retkiä lähiympäristöön sekä matkoja mm. Lähetysjuhlille ja kirkon kesätapahtumiin.

Kaiken kansan pääsiäisvaellus Vivamoon! Joudumme perumaan Koronaviruksen takia!

Sydämellisesti tervetuloa mukaan Lohjan Vivamoon järjestettävälle retkelle! Pääsemme osallistumaan koskettavaan Pääsiäisvaellukseen, jossa kuljemme Jeesuksen rinnalla kärsimyksestä kuolemaan ja ylösnousemukseen!

Retki on hiljaisen viikon tiistaina 7.4. ja bussikyytiin pääsee klo 9.30 Vaisaaren R-kioskin kulmilta, klo 9.35 Kerttulantien Keonpysäkiltä ja klo 9.45 seurakuntatalon parkista (Kirkkoherrankuja 2), josta starttaamme kohti Lohjaa. Takaisin Raisiossa olemme n. klo 17.

Hinta retkellemme on 40€, joka sisältää bussimatkat, maittavan ruokailun ennen näytelmää, Näytelmän ja kahvit ennen kotimatkaa.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen diakonissa Erjalle viim. 24.3. p. 044-7160326/ erja.andersson@evl.fi.

Seurakunta menee suolle
Su 26.4. klo 13 Kurjenrahkan kansallispuisto
Mahdollisuus viettää iltapäivä kauniissa suoluonnossa yhdessä muiden kanssa! Kävelemme rauhallista tahtia n. 6 km Kurjenrahkan maisemissa. Pieni luontohartaus. Säävaraus. Ilmoittaudu Vesalle 23.4. mennessä, 044 7160339/vesa.siltala@evl.fi. Kulkeminen omin kyydein, kimppakyytejä pyritään järjestämään

Kaiken kansan kesäretki 4.6. Jos Luoja suo ja saamme taas retkeillä Tervetuloa mukaan lähiseudun retkelle kohteinamme Liedon Wanha meijeri makoisine aamukahveineen ja tutustuen kahvimuseon saloihin, Liedon kirkko esittelyin, sanaa ja säveltä sekä Turun Merimieskirkko maukkaan ruoan ja jälkikahvin siivittämänä. Soita, kysele ja ilmoittaudu Erjalle p. 044 7160326/ erja.andersson@evl.fi.

***********