Miehille

Raision seurakunta järjestää myös vain miehille tarkoitettua toimintaa. Saunanlauteilla, juoksulenkillä tai miestenpiirissä on helppo tutustua ja jossain vaiheessa puhua elämän iloista ja suruista, uskosta ja Jumalasta. Pyrimme rentoon, vapaaseen ja avoimeen ilmapiiriin, jossa jokainen saa olla mukana sellaisena miehenä kuin on. Emme halua olla sisäpiiri, siksi rohkeasti mukaan vain!

***********

MIESTEN ILTAVAPAAT

keskiviikkoisin klo 18 seurakuntatalolla (Kirkkoherrankuja 2)

Musiikkia, puheenaiheita ja rentoa olemista iltapalan kera kaikenikäisille miehille. Iltaa juontaa sanoin ja sävelin Joel Hallikainen.
Vapaa pääsy. Myös iltapala on maksuton. Lisätiedot vesa.siltala@evl.fi tai p. 044 7160 339. Kevään puhujat ja teemat selviävät myöhemmin.

Ke 15.1

Ke 26.2

Ke 1.4

ALAKAPPELIN MIESTEN ILLAT

joka toinen maanantai

Mies, kaipaatko yhdessäoloa hyvässä porukassa? Yhdessäoloa, raamattupohdintaa ja ehtoollinen parittomien viikkojen maanantaisin. Välillä teemme myös pikku retkiä.

Illat ovat keväällä 2020 parittomat maanantait: ensimmäinen ilta on 13.1 ja viimeinen 18.5.

Mukana Pertti Ruotsalo ja Seppo Niemeläinen. Kysy lisää Pertiltä 040 502 0077.

Miesten iltavapaa on koonnut joukon miehiä kuuntelemaan Joel Hallikaisen musiikkia ja nauttimaan tarjoiluista.