Miehille

Raision seurakunta järjestää myös vain miehille tarkoitettua toimintaa. Saunanlauteilla, juoksulenkillä tai miestenpiirissä on helppo tutustua ja jossain vaiheessa puhua elämän iloista ja suruista, uskosta ja Jumalasta. Pyrimme rentoon, vapaaseen ja avoimeen ilmapiiriin, jossa jokainen saa olla mukana sellaisena miehenä kuin on. Emme halua olla sisäpiiri, siksi rohkeasti mukaan vain!

***********

MIESTEN ILTAVAPAAT

keskiviikkoisin klo 18 seurakuntatalolla (Kirkkoherrankuja 2)

Musiikkia, puheenaiheita ja rentoa olemista iltapalan kera kaikenikäisille miehille. Iltaa juontaa sanoin ja sävelin Joel Hallikainen.
Vapaa pääsy. Myös iltapala on maksuton. Lisätiedot vesa.siltala@evl.fi tai p. 044 7160 339.

Syksyllä 2020 illat:

23.9 Jakamisen ilta. Jaamme tuntoja iltapalan äärellä pitkän korona-ajan jälkeen. Miestiimi.

21.10 Elämän syvä kyntö. Vieraana Ilkka Puhakka

25.11 Onko Jumalalle minulle vielä jotain varattuna? Vieraana Pekka Heikkilä

ALAKAPPELIN MIESTEN ILLAT

parittomien viikkojen maanantaina (poikkeukset mahdollisia) alkaen klo 18.30 alakappelissa

Syksyllä 2020 ensimmäinen kerta 7.9 ja viimeinen 16.11.

Mies, kaipaatko yhdessäoloa hyvässä porukassa? Yhdessäoloa, raamattupohdintaa ja ehtoollinen. Välillä teemme myös pikku retkiä.

Mukana Pertti Ruotsalo ja Seppo Niemeläinen. Kysy lisää Pertiltä 040 502 0077.

Miesten iltavapaa on koonnut joukon miehiä kuuntelemaan Joel Hallikaisen musiikkia ja nauttimaan tarjoiluista.