Tapahtumat ja tilaisuudet

Raision seurakunnassa on paljon tapahtumia ja tilaisuuksia aikuisille. Jumalanpalvelusten lisäksi voit osallistua erilaisiin seurakuntailtoihin, Raisiomessuun, pienpiireihin, konsertteihin ja kuoroihin sekä Tasalan Kamarin toimintaan.

**********

ILTA SINULLE

Nämä illat ovat Sinulle!

Ilta sinulle -illoissa pyritään kodikkaaseen ilmapiiriin, jossa on helppo viihtyä yhdessä ja tutustua muihin. Illasta vastaa vapaaehtoisten tiimi. Kaikille avoin illanvietto, jonka ohjelmassa on musiikkia, mielenkiintoisia puheenvuoroja, iltarukous, herkullinen iltapala ja aikaa tavata tuttuja ja tutustua.

Kevään 2020 Ilta sinulle -illat ke klo 18  seurakuntatalolla (Kirkkoherrankuja 2):

Ke 29.1 Puhujavieraana Mikko Matikainen: "Kivun kautta Jumala luo uutta".

Ke 25.3 Sairaalateologi Tuula Portin: Uupumuksesta uusi alku.

Lisätiedot: Vesa Siltala 044 7160 339, vesa.siltala@evl.fi

RAISIOMESSU

Raisiomessu on koko perheen jumalanpalvelus seurakuntasalissa rennolla ja yhteisöllisellä otteella.

Raisiomessua vietetään kerran kuukaudessa, sunnuntaisin klo 17- 19 seurakuntatalolla.

Raisiomessussa panostamme yhteyden kokemiseen, joka huipentuu yhteiseen ehtoolliseen!

Ilta koostuu bändin säestämästä musiikista, opetuspuheenvuorosta ja keskustelusta, mahdollisuudesta esirukoukseen, ehtoollisesta ja yhteisestä iltapalasta lopuksi. Lapsille oma ohjelma. Olet lämpimästi tervetullut Raisiosta tai kauempaa!

Kevään 2020 Raisiomessut su klo 17 Raision seurakuntatalolla (Kirkkoherrankuja 2):

Su 19.1 Toivon säveliä. Vieraana muusikkoevankelista Samuli "Samu" Saarinen Song for Life-evankeliointiyhdistyksestä. Katso lisää:

Su 9.2 kuulumisia lähetyskentältä. Vieraina Israelin lähetit Mari & Seppo Paulasaari Jerusalemin Felm-keskuksesta. Katso lisää: https://felm.suomenlahetysseura.fi/tyomme/aasia/israel/

Su 8.3 Duo Vesa & Antti: suosikkeja Sanasta

Su 19.4 Musiikki-ilta nyyttärillä. Paljon yhteislaulua ja muuta musiikkia. Voit halutessasi tuoda jotain pientä suolaista tai makeaa iltapalalle.

Raisiomessu tarvitsee jatkuvasti uusia tulijoita rakentamaan yhteistä juhlaamme. Tarvitaan mm. vastaanottajia ovelle, rukouspalvelijoita, seurakuntalaisen puheenvuoroja, bändiin uusia soittajia, tilan koristelijoita ym. Tuo lahjasi ja intosi yhteiseen käyttöön! Tule mukaan ottamalla yhteyttä: pastori Antti Pajunen 044 7160 358, antti.pajunen@evl.fi .

RUKOUKSEN TALO

Raision kirkko on avoinna kaikille joka tiistai klo 16.30-18.00 rukousta ja hiljentymistä varten. Voit poiketa siksi ajaksi kuin ehdit.

Rukouksen talo auttaa sinua rukoilemaan ja tarjoaa paikan hiljentyä keskellä arkea. Rukouksen taloja on jo monilla paikkakunnilla ja niiden tehtävänä on pitää esillä rukouksen huikeaa mahdollisuutta ja rohkaista tavallisia suomalaisia rukoilemaan.

Rukouksen talo on sielun taukopaikka vaikkapa työmatkan varrella. Halutessasi seurakunnan koulutetut vapaaehtoiset rukoilevat kanssasi. Voit turvallisessa ilmapiirissä luottamuksella kertoa rukousaiheesi ja huolesi. Voit hiljentyä kauniissa kirkossamme Jumalan edessä keskellä hälyistä arkea.

Kevään ensimmäinen Rukouksen talo on 14.1 ja viimeinen 5.5

Rukouksen talo on taukopaikka Jumalan kanssa keskellä arkea. Noin kerran kuussa on myös lyhyt ehtoollishetki illan päätteeksi klo 18. Arki-illan ehtoolliset 28.1; 17.3 ja 28.4.

Voit jättää rukousaiheita myös nettisivujen kautta

Lisätiedot Raision Rukouksen talosta:

pastori Vesa Siltala p. 044 7160 339, vesa.siltala@evl.fi

Vapeehtoisten koulutuspäivä

Raision seurakuntasalissa torstaina 13.2  klo 17. Lisätiedot Vesa Siltala  044-7160 339, vesa.siltala@evl.fi

Vapaaehtoistyö

Katso myös www.vapaaehtoistyo.fi/Raisio. Sivulta löytyvät Raision seurakunnan, kaupungin ja useiden raisiolaisten yhteisöjen vapaaehtoistehtäviä mielekkääseen tekemiseen yhdessä muiden kanssa. Käy tutustumassa ja tule mukaan.

Lautaselle katettuna herkullista keittoa.

SOPPAA KAVERILLE

Soppaa kaverille on Raision seurakunnan vapaaehtoisten ylläpitämä ruokailutilaisuus Tasalan Kamarissa. Vapaaehtoiset järjestävät tilaisuuden ja valmistavat jaettavan ruuan.

Kerran kuussa järjestettävä maksuton keittolounas on tarkoitettu työttömille ja vähävaraisille raisiolaisille.

Keväällä 2020 Soppaa kaverille Tasalan kamarissa klo 13-14 seuraavina lauantaina:

25.1

22.2

28.3

25.4

Olethan paikalla jo klo 13.