Surun kohdatessa

Suru ja kuoleman kohtaaminen tuntuu usein ylivoimaiselta ja raskaalta. Se herättää monia kysymyksiä, joista toivoisi saavansa keskustella yhdessä toisten saman kokeneiden kanssa.

Raision seurakunta tarjoaa läheisensä menettäneille mahdollisuuden kokoontua sururyhmässä keskustelemaan ja läpikäymään menetykseen liittyviä kysymyksiä. Ryhmä on läheisensä menettäneille tarkoitettu tukiryhmä. Siihen osallistuminen ei edellytä kirkkoon kuulumista eikä seurakunta-aktiivisuutta. Ennen ryhmän alkua ryhmän ohjaaja tapaa jokaisen osallistujan henkilökohtaisesti.

Sururyhmät alkavat seurakuntatalolla syksyisin ja keväisin. Ryhmiin ilmoittaudutaan etukäteen.

Kevään 2021 ryhmän aloitus viivästyy pandemiatilanteen vuoksi. TIedotamme uudesta aloitusajankohdasta heti, kun mahdollista. Ryhmää ohjaavat pastori Karoliina Haapakoski ja diakoni Päivi Leino. Ota yhteyttä!  Päivi 044 7160365.

Syksyn kokoontumiset:

Suru tulee kysymättä

Minun menetykseni

Surun ristiaallokossa

Hautausmaa - toivon tukikohta

Suurten kysymysten äärellä

Suruni muuttuu

Minun tieni eteenpäin

Lisäksi keväällä 2021 retki Viherlahteen illanviettoon!

Tukea ja apua suruun:

Oletko jäänyt nuorena leskeksi? Voit saada apua ja tukea uuteen elämänvaiheeseen myös Turun Seudun Nuoret Lesket - verkkoyhteisöltä.

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä järjestää sururyhmiä myös itsemurhan tehneiden läheisille, lapsensa menettäneille sekä erityisesti nuorille suunnattuja ryhmiä. Lisätietoja alkavista ryhmistä saat:

Sielunhoitotyön sihteeri Auli Hynönen-Rinne

p. 02 2617 207 auli.hynonen-rinne@evl.fi