Avoimet työpaikat

Etsimme Raision seurakuntaan diakonian viranhaltijaa.
Diakonian viranhaltijan tehtävänkuvaan kuuluu diakonian yhteisten tehtävien lisäksi mm. maahanmuuttajien ja uusien seurakuntalaisten parissa tehtävä työ sekä kansainvälinen työ.

Virkaan haetaan diakoniatyöntekijää, jolla on jo jonkin verran kokemusta perusseurakuntatyöstä tai valmiudet oppia siihen nopeasti.
Virkaan valittavalta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä yhteistyökykyä niin suhteessa seurakuntalaisiin, työyhteisöön kuin yhteistyökumppaneihinkin.
Sosiaalisen median käytön tulee olla luontevaa.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen mukainen kelpoisuus (Kirkon säädöskokoelman nro 141).
Virkaan valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Viran palkkaus on kirkon virkaehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen vähimmäispalkka, jonka lisäksi maksetaan vuosisidonnainen palkanosa.
Virkaan valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä edellytettävä rikosrekisteriote.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Hakemukset 20.8.2021 kello 16.00 mennessä sari.lehti@evl.fi.
Haastattelut pidetään erikseen kutsutuille 26.8.2021 kello 17 alkaen.

Lisätietoja virasta antaa johtava diakoniatyöntekijä Leena Nieminen puh. 044 7160 375 tai
kirkkoherra Sari Lehti p. 044 7160 400.