Virkatodistus ja sukuselvitykset

Sukuselvitykset (mm. perunkirjoitusta varten)

Raision seurakunnan jäsenistön virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan ja tehdään vuoden 2021 alusta Turun alueellisessa keskusrekisterissä. Turun alueellisen keskusrekisterin sukuselvitystilausten käsittelyajat ovat tällä hetkellä normaalia pidemmät (Turun alueellisen keskusrekisterin tiedote 7.6.2021Linkki avautuu uudessa välilehdessä).

Virkatodistustilaukset 1.1.2021 alkaen

Raision seurakunnan virkatodistus ja sukuselvitystilaukset tilataan ja tehdään 1.1.2021 alkaen Turun alueellisessa keskusrekisterissä.
Valmis virkatodistus lähetetään postitse tai sen voi noutaa keskusrekisteristä.

Asiointi ja yhteystiedot:

Turun alueellisen keskusrekisterin palvelupisteessä voi asioida arkisin klo 9–14.
Flunssaoireisena ei saa asioida.
Puhelinpalveluaika on klo 9–15 numerossa 040 341 7222.
Sähköposti: turku.keskusrekisteri@evl.fi
Käyntiosoite: Eerikinkatu 3, katutaso
Postiosoite: Turun alueellinen keskusrekisteri, Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä, PL 922, 20101 TURKU

LisätietojaLinkki avautuu uudessa välilehdessä virkatodistuksen tilaamisesta Turun alueellisesta keskusrekisteristä:
(Linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle ja aukeaa uudessa ikkunassa).