Naulakko

Purokatu 9, 21200 Raisio

Kesä-, heinä- ja elokuussa soita diakoniatyöntekijälle päivystykseen arkimaanantaisin klo 13-16 p.044 7160 325

Naulakko

NAULAKKO on ilmainen tavara- ja vaatevarasto vähävaraisille raisiolaisille. Naulakosta löytyy monenlaista hyödyllistä tavaraa arjen tarpeisiin mm. vaatteita, liinavaatteita, kenkiä, takkeja ja astioita tai vaikkapa leluja lapsille.

Naulakossa asiointi

Naulakossa asiointi tapahtuu vain seurakunnan diakoniatoimistosta saatavalla tavaranhakulomakkeella. Saadulla lomakkeella siellä voi asioida aukioloaikoina. Naulakossa työskentelevät vapaaehtoiset  auttavat mielellään löytämään sopivat tavarat.

Tavaranhakulomake on henkilökohtainen ja samalla lomakkeella voi asioida Naulakossa kuusi kertaa, enintään kerran kuukaudessa. Lomake jää Naulakkoon ja vapaaehtoinen merkitsee siihen joka kerta asiakkaan käynnin. Tarvittaessa voit pyytää uuden tavaranhakulomakkeen diakoniatyöntekijältä.

 

Notkuuko oma naulakko?

Pursuavatko kaappisi vaatetta ja tavaraa, joita et enää itse tarvitse tai käytä? Onko kaapeissasi monen vuoden herätehankinnat vailla käyttöä? Vievätkö pelit ja lelut turhaa tilaa kaapeissasi?

Naulakko ottaa lahjoituksina vastaan vaatteita, leluja, pelejä ja kodin tarvikkeita. Vaatteiden toivotaan olevan puhtaita ja ehjiä sekä kodin tarvikkeiden käyttökelpoisia. Lahjoituksia voi tuoda Naulakkoon, Purokatu 9 (Kruunukeskus),  talviaikaan torstaisin klo 10-11. Kesäaikaan soita diakonian kesän puhelinpäivystykseen, maanantaisin klo 13-16 p. 044 7160 325, ja sovi ajasta hänen kanssaan. Talvella tarvittaessa voit soittaa Naulakon vapaaehtoiselle, puh. 040 5113 706 tai diakoniatyöntekijälle  sopiaksesi jonkun muun ajan.


Sijainti kartalla