Raision kirkko

Kirkkotie 2, 21200 Raisio

Raision kirkko

Raision keskiaikainen harmaakivikirkko sijaitsee hautausmaan ympäröimänä aivan Raision keskustassa.

Kirkko kuuluu Tiekirkkoihin ja on avoinna kesällä 2019 25.6.-4.8., ti-pe klo 12-17, muulloin sopimuksen mukaan.

Raision kirkko on yksi maamme vanhimmista ja rakennusvuotena onkin pidetty vuotta 1305. Kirkko on nimetty Pyhän Martin, keski-ajan pyhimyksen mukaan, jonka kuva on myös Raision kaupungin vaakunassa. Sanankuulijoita kirkkoon mahtuu noin 300.

Esteettömyys:
Invapysäköinti pääkäytävän varrella. Kirkkoon sisälle on esteetön kulku. Alttarille eli kirkon etuosaan tullessa on kaksi porrasaskelmaa. Pyydettäessä on mahdollisuus saada käyttöön pyörätuoliliuskat. Kirkon sisätiloissa on käytössä induktiosilmukka. WC:t sijaitsevat erillisessä rakennuksessa kirkon läheisyydessä

Vaativa pyörätuolireitti

Kirkkotie 2, 21200 Raisio

Rukouksen talo

Kirkko on auki. Tervetuloa hiljentymään kirkkoon hiljaisen musiikin soidessa.

Kirkkotie 2, 21200 Raisio

Messun teemana kiitollisuus

Liturgina ja saarnaa Hanna Vuorio, mukana palvelemassa mm. Sari Lehti ja Jukka Saarinen