Seurakuntatalo

Kirkkoherrankuja 2 , 21200 Raisio

Seurakuntatalo

Seurakuntatalo rakennettiin 1960-luvun alussa, suunnittelijoina arkkitehdit Kauko ja Olavi Reima. Talon korjaus ja laajennus valmistui jouluksi 1999. Sen on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Matti Suominen.

Asiakkaita palvellaan seurakuntatoimistossa, jonka sisäänkäynti on seurakuntatalon sisäpihan puolella. Rakennuksessa sijaitsevat myös talous- ja lapsityön toimistot sekä tiedotus. Diakoniatoimisto löytyy sisäpihalta vasemmalta ja nuorisotyön tila "Nurkka" alakerrasta Raisiontien puolelta. Papeilla ja kanttoreilla on rakennuksessa omat työtilansa. Seurakuntatalo tarjoaa paikan myös eri-ikäisten monipuoliselle toiminnalle.

Lisäksi kahvio ja seurakuntasali ovat vuokrattavissa muistotilaisuuksiin ja muihin perhejuhliin.

Pysäköintialue sijaitsee rakennuksen vieressä.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Kahvio

Seurakuntasali

Kirkkoherrankuja 2, 21200 Raisio

Nuorten lautapeli-ilta

Nuorille ja nuorille aikuisille tarkoitettu lautapeli-ilta. Opettelemme välillä uusia lautapelejä tai pelaamme vanhoja klassikoita.

Kirkkoherrankuja 2, 21200 Raisio

Kullannuput Pappilassa

Vertaisryhmä ensimmäisen lapsen saaneille perheille Pappilan perhetalossa (Kirkkoherrankuja 2 )