Kahvio

Kirkkoherrankuja 2, 21200 Raisio

Kahvio

Kahviossa istumapaikkoja 42 kpl (ruokatilaisuus), 49 kpl (kahvitilaisuus)

Seurakuntatalon kahviossa järjestetään muistotilaisuuksia, perhejuhlia ja seurakunnan omia tilaisuuksia.

Kahvio on erotettu seurakuntasalista paljeovella. Keittiön käyttö kuuluu vuokrahintaan.

Kahvion voi vuokrata yksityistä tilaisuutta varten seurakuntatoimistosta tai virasto.raisio@evl.fi.

Tilaisuuden järjestäjä huolehtii tarjoilun toteutuksesta: kahvitilaisuuden voi järjestää itse, ruokatilaisuuteen edellytetään pitopalvelun käyttöä.

Pöytäliinojen käyttökorvaus:
Iso liina  10€ / kpl
Pieni liina 7€ / kpl

Esteettömyys:
Sisäänkäynnissä pieni askelma
Vaativa pyörätuolireitti

Kirkkoherrankuja 2, 21200 Raisio

Siioninvirsiseurat

Puhujina Teppo Lummikko, Raija Söder, Erkki Marttinen ja Marjut Ostermaa. Mukana myös kanttori Katarina Engström.
Tilaisuuden alussa kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Kirkkoherrankuja 2, 21200 Raisio

Naisverkko (Bible Journaling)

Naisverkkolaisille luova Raamattutyöskentely, jossa eri Raamatuntekstejä työstetään askartelemalla, kirjoittamalla, piirtämällä ja yhdessä keskustellen leppoisassa luottamuksen ilmapiirissä. "Ei ole yhtään sellaista naista, joka ei osaisi tätä työskentelyä", kannustaa Bible Journaling -toiminnan vetäjä Marianne Ylinen.