Jeesiapua tarjolla Raision seurakunnasta.

JEESI - apua lapsiperheille myös nyt epidemia-aikana!

JEESI - Lapsiperheiden parhaaksi!

Kaipaatko aikuista keskusteluseuraa nyt kun kerhotoiminta on tauolla?

Haluaisitko kertoa jollekkin miten vauvasi on kehittynyt ja mitä kaikkea hän onkaan oppinut?

Tai kaipaatko vinkkejä, mitä kotona voisi tehdä leikki-ikäisen kanssa?

Tämä epätodellinen aika voi tuoda myös ahdistusta, yksinäisyyttä ja toivottomuutta. Niitäkin on hyvä purkaa jonkun kanssa.

Jeesi toimii edelleen!

Emme voi tulla kotiisi tai ottaa lapsia hoitoon, mutta...

...Voimme tavata vaunukävelyllä tai lähipuistossasi!

HUOM! Jeesin voi varata kun kaikki perheenjäsenet ovat terveitä! Muistamme myös pitää riittävän etäisyyden tapaamisissa.

Jeesi on Raision seurakunnan toimintaa, joka on tarkoitettu alle kouluikäisten lapsiperheiden tukemiseksi.

Laita tekstiviestiä Sari Jokiselle  puh. 044 7160 391 tai Essi Niskalalle puh. 044 7160302 niin sovitaan koska ja missä tavataan!  Kaikki yhteydenotot ja tapaamiset ovat ehdottoman luottamuksellisia eikä tietoja luovuteta eteenpäin.

TAHDOMME AUTTAA!