Pyhäkoulut

Pyhäkoulu on lasten oma hartaushetki, jossa lapsi voi hiljentyä, rukoilla, laulaa, kuulla Jumalasta ja iloita yhdessäolosta.

SunnuntaiPyhis

• klo 13 Petäsmäen päiväkoti, Hietatie 4

Myllyn pyhäkoulu ei kokoonnu enää tänä vuonna!

Ohjelmaan kuuluu leikki, askartelu, retket ja tarjoilua. Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset. Alle nelivuotiaat voivat tulla isomman sisaruksen tai aikuisen kanssa.

Pyhäkoulu kestää tunnin. Toiminta on maksutonta eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Opettajat ovat koulutettuja, sitoutuneita vapaaehtoisia.

Arkipyhis

tiistaisin klo 14 - 16

• Vaisaaren seurakuntakoti, Kunnaankatu 8

Alakouluikäiset lapset ovat tervetulleita laulamaan, leikkimään, askartelemaan ja hiljentymään. Ohjaajina seurakunnan lastenohjaajat. Pyhiksessa tarjotaan pieni välipala. Ei erillistä ilmoittautumista.

Eeva Lahti, nuorisotyönohjaaja

Hanna Vuorio, seurakuntapastori

Legoista muodostettu ihmishahmojoukko.

Lastenkirkko

Käy myös katsomassa lastenkirkko.fi sivua. Siellä on paljon tekemistä; lauluja, videoita, pelejä ja pulmia sekä oma Sunnuntaisivu. Pääset sinne alla olevaa kuvaa klikkaamalla.