Tapahtumat

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Raision seurakunnan tarjoamiin perhetyön tapahtumiin. Meillä on tarjolla monenlaista mukavaa puuhaa perheille.

Tarjoamme teille yhdessäoloa ja tekemistä sekä hiljentymistä mm. perhemessuissa, perheiden lauantaissa ja Raisiomessussa.

Tervetuloa mukaan koko perhe!

Puinen risti

KAIKENIKÄISILLE SUUNNATUT PERHEMESSUT keväällä 2021

su 7.2. klo 15 Körö - körö -vauvakirkko Raision kirkko

su 28.3. klo 10 Palmusunnuntain perhemessu

Perhemessut on suunniteltu lapset huomioiden. Perhekirkkojen jälkeen seurakuntatalossa on tarjolla maksuton yhteinen ruokailu.

Tervetuloa mukaan!

Perheiden Lauantai -tapahtumat keväällä 2021

23.1. ja 13.2. klo 10-13

Pappilan perhetalossa

Päivän ohjelma:

klo 10 ovet aukeavat leikkiä, askartelua ja yhdessä oleilua

klo 11 yhteinen aloitus

pientä purtavaa

yhteiset leikit jatkuvat

klo 13 Hei, hei tavataan taas!

Tervetuloa mukaan viettämään lauantai aamupäivää rennolla fiiliksellä.​​​​

Talvinen tie

Valitettavasti la 5.12. Joulutapahtuma on jouduttu perumaan tiukentuneiden kokoontumisrajoitusten vuoksi.

Joulumieltä voit kuitenkin hakea

JOULUMAA - MATKA JOULUUN KIERROKSELTA

Avoinna kaikille 5.12.-6.1.

Itsenäisesti oman aikataulun mukaan kuljettava jouluinen polku kaikenikäisille. Tule etsimään rasteja, tutkimaan, kurkkimaan ja ihmettelemään jouluisia asioita.

Joulumaa -kierroksen pisteitä löytyy Wanhan Pappilan pihasta, kaupungintalolta, Tasalan Kamarilta sekä raisiolaisten yritysten ikkunoista.

Joistakin kohteista löytyy QR -koodi, jonka kautta aukeaa kuultavaksi otteita tämän vuoden Kauneimmista joululauluista.

Joulumaa -kierroksen kartta ja lisäinfoa löytyy Wanhan Pappilan pihassa olevan pienen keltaisen mökin seinästä, (Kirkkoherrankuja 2).

Tervetuloa matkalle jouluun!

KEVÄT 2021

Kaiken ikäisten talvirieha

la 6.3.2021 klo 10-12 seurakuntatalon pihassa.

Tule mukaan "talviseen tunnelmaan".

Luvassa monenlaista mukavaa nähtävää ja tehtävää.

Talvikahvila, arpajaiset, mäenlaskua ja lumileikkejä (sää varaus), grillimakkaraa, kasvomaalausta yms.

Tilaisuuden tuotto menee Yhteisvastuun hyväksi!

TERVETULOA MUKAAN!