Tapahtumat

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Raision seurakunnan tarjoamiin perhetyön tapahtumiin. Meillä on tarjolla monenlaista mukavaa puuhaa perheille.

Tarjoamme teille yhdessäoloa ja tekemistä sekä hiljentymistä mm. perhemessuissa, perheiden lauantaissa ja Raisiomessussa.

Tervetuloa mukaan koko perhe!

*********

Lapsi puhaltaa voikukan hahtuvia

Kaikenikäisille suunnatut perhemessut

su 6.10. klo 15.00 kirkossa

”Kummin kaa” -messu, muskarilaiset mukana toteutuksessa.

ILMOITTAUTUMINEN RUOKAILUUN.

su 1.12. klo 10.00 kirkossa

Hoosianna -messu, päiväkerholaiset mukana toteutuksessa.

ILMOITTAUTUMINEN LOUNAALLE.

Kirkkohetki on suunniteltu lapset huomioiden. Kirkkohetken jälkeen seurakuntatalossa on tarjolla maksuton yhteinen keittolounas. Jotta kokki osaa keittää riittävästi keittoa, niin ole ystävällinen ja ilmoittaudu lounaalle nettisivujemme kautta. Messun yhteydessä jaamme ruokalipukkeet. Tervetuloa mukaan!

Perheiden lauantai

la 28.9.,  26.10. ja 30.11. Pappilan perhetalossa klo 10.00-13.00

Ohjelmassa mm. musiikkia, laulua. leikkiä, askartelua, hiljentymistä, jutustelua ja pientä purtavaa.

Tervetuloa mukaan!

Pyhän Martin lyhtyjuhla

to 7.11. klo 17.30-19.00 Pappilan perhetalossa.

Ohjelmassa on lyhtypaja. Lyhtyjen valmistuessa hieman eri aikoihin pidämme lauluhetken, jonka jälkeen siirrymme pihamaalle. Pihamaalla lyhtyihin syttyvät tuikut ja muodostamme lyhtykulkueen. Kulkueena tuomme valoa syksyn pimeyteen. Kulkue etenee kirkolle, jossa pidämme lyhyen iltahartauden. Tilaisuus päättyy Pappilan pihaan, jossa tarjolla mehua ja piparia.

RaisioLasten tapahtuma

la 23.11. klo 10.00-13.00 Vaisaaren koululla

Tapahtuman järjestää yhteistyössä useat raisiolaiset toimijat.

Tule mukaan katsomaan mitä kaikkea on tällä kertaa tarjolla.

Tilaisuus on maksuton.

Värikkäät sydämet pyykkinarulla