Vapaaehtoisten siunaaminen tehtäviinsä ja uuteen toimikauteen

Raision kirkko

Tervetuloa mukaan kaikki vapaaehtoiset vastuunkantajat eri tehtävistä ja eri työaloilta!

Toimintavuoteen siunaaminen kaikille Raision seurakunnan vapaaehtoisille.
Jos olet mukana missä tahansa vapaaehtoistehtävässä kertaluonteisesti tai säännöllisemmin, olet lämpimästi tervetullut Raision kirkkoon, jossa vapaaehtoiset siunataan tehtäviinsä ja uuteen toimintakauteen. Erilliset kutsut eivät saavuta läheskään jokaista vapaaehtoistyöntekijöiden suuresta joukosta, joten tämä kutsu koskee kaikkia tavalla tai toisella toiminnassa mukana olevia. Sinun ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Riittää, että saavut kirkkoon sunnuntaina 15.9. klo 14 alkavaan tilaisuuteen.
Siunaamisen jälkeen siirrymme kirkosta seurakuntatalolle, jossa on luvassa kahvitarjoilua, muiden vapaaehtoistyöntekijöiden tapaamista ja muutakin ohjelmaa. Paikalla ovat mm. kirkkoherra Sari Lehti, pastori Vesa Siltala sekä vapaaehtoistyön koordinaattori Hannele Siltala. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös ne vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet, jotka eivät vielä ole mukana toiminnassa, mutta haluaisivat kuulla sen eri mahdollisuuksista. Ohjelmassa myös lyhyt pohdinta seurakunnan uuden strategian arvoista yhdessä kirkkoherran kanssa.

Tasalan Kamari

Tasalan Kamari avoinna

Tänään Tasalan Kamarissa

Myllyn kauppakeskus

Pappi Myllyssä

Papin päivystys Myllyssä joka perjantai klo 10.00-12.30

Myllyn kauppakeskus

Nuorten Lataamo Myllyssä

Tule Lataamaan itseäsi ja kännykkääsi sekä tapaamaan kavereita!