Pyhien muisto -iltakirkko (sukunimet N - Ö)

Raision kirkko

Seurakunta on yhteisö, joka kaipaa yhdessä. Luetaan viime pyhäinpäivän jälkeen poisnukkuneitten seurakuntalaistemme nimet ja sytytetään jokaisen muistolle kynttilä.

Tilaisuuksia on kaksi. Tässä klo 18 alkavassa luetaan heidät, joiden sukunimi alkaa N - Ö. Lyhyt hartaus ja lohdullista musiikkia. Palvelemassa mm. Karoliina Haapakoski, Vesa Siltala ja Katarina Engström

Tehkää tie Kuninkaalle! III adventtisunnuntain messu

Kansanlähetyksen nimikkopyhänä "tehdään tietä kuninkaalle". Kolmantena adventtina Kuninkaan tulo on jo lähellä. Lähellä on myös lähetystyö tässä messussa.

Lucia-andakt med Folkhälsan

Lucia med följe kommer från Åbo till Reso.

IV adventtisunnuntai, Kaikenlaisten perheiden messu

Oletko yksinhuoltaja tai kaksinhuoltaja? Onko sinulla bonus-lapsia tai lapsenlapsia? Asuuko kodissanne monikulttuurinen tai sateenkaariperhe? Tervetuloa viettämäään kaikkien perheiden messua neljäntenä adventtisunnuntaina, joka on omistettu lasta odottavalle Marialle.