Ajankohtaista

Seuraamme koronatilannetta ja mukautamme toimintaamme turvaohjeistuksia noudattaen, mutta seurakunta on auki ja sinua varten myös tänä poikkeuksellisena aikana.

Toivomme jokaisen omalta osaltaan huolehtivan turvaväleistä, maskien käytöstä ja muiden yleisten turvaohjeiden noudattamisesta kaikessa toiminnassa. Osallistujamääriä voidaan joutua rajoittamaan ja tilaisuuksia perumaan.

Katso tästä epidemiatilanten vaikutuksia tilaisuuksien järjestämiseen.

Tarkista tapahtumatietoja täältä.

Jumalanpalveluksiin voi toistaiseksi osallistua ainoastaan netin kautta joka sunnuntai klo 10 suorana tai jälkikäteen Raision seurakunnan YouTube-kanavalla.

OLEMME LÄSNÄ SINUA VARTEN, jos haluat keskustella tai tarvitset muuta apua.
Apu on maksutonta.

SEURAKUNNAN TYÖNTEKIJÖIDEN YHTEYSTIEDOT:
www.raisionseurakunta.fi/yhteystiedot

KESKUSTELUAPUA
Halutessasi keskustella luottamuksellisesti mieltäsi askarruttavista asioista voit ottaa yhteyttä pappiin, diakoniatyöntekijään tai muihin työntekijöihimme, joita sitoo vaitiolovelvollisuus.
Soita tai jätä viesti/tekstiviesti puhelimeen tai sähköpostiin.
Yhteystiedot:
www.raisionseurakunta.fi/yhteystiedot
Sielunhoitoterapeutti Tiina Åkerman palvelee sinua numerossa 044 7160305.
Voit myös jättää soittopyynnön seurakuntatoimiston numeroon 02 4360300 (ma-pe klo 9 – 13)
tai ottaa yhteyttä kirkkoherra Sari Lehteen puh. 044 7160400, sähköposti sari.lehti@evl.fi

Apua löytyy myös täältä: https://kirkonkeskusteluapua.fi/

RUKOUSAPUA:
Olemme tukenasi myös rukouksin.
Voit soittaa tai lähettää rukousaiheesi esim. pastori Vesa Siltalalle sähköpostitse osoitteeseen vesa.siltala@evl.fi tai tekstiviestillä numeroon 044-7160339. Voit myös lähettää rukouspyyntösi netin kautta tästä: https://www.raisionseurakunta.fi/apua-ja-tukea/esirukouspyynto
”Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Jeesuksessa Kristuksessa.” (Fil 4:6-7).

+++++++++++++++++++
TUKEA JA APUA ELÄMÄÄN
Keskusteluapua, aineellista apua ym. apua arkeen.

DIAKONIAN PUHELINPÄIVYSTYS maanantaisin klo 14-16, p. 044-7160 325.
Voit myös ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijöihin soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin:
p. 0447160365, 0447160326, 0447160352 tai 0447160375.

RUOKAJAKELU
torstaisin klo 15-16.30 Kokinvuoren srk-kodissa, Murroskuja 3. (Huom! Viikonpäivä vaihtunut, vuoden 2021 alusta torstaisin).
Operaatio Ruokakassin ruokia voi noutaa ilman lomaketta tilapäiseen tai jatkuvaan ruokatarpeeseen.
EU-apuun oikeuttavia lomakkeita voi tiedustella diakoniatoimiston puhelinpäivystyksestä maanantaisin klo 14-16. p. 044 7160 325.
Oma kassi ja oma maski mukaan.
YHTEINEN RUOKAILU
Lämmin ateria torstaisin klo 14.30-17 Kokinvuoren srk-kodissa, turvaohjeet huomioiden.
Maksuton ruokailu kaikille raisiolaisille, jotka kaipaavat ruokaa, ruokaseuraa tai molempia.
(Huom! Viikonpäivä vaihtunut, vuoden 2021 alusta torstaisin).​​​​​​

+++++++++++++++++++++++++

JUMALANPALVELUKSET TOISTAISEKSI VAIN NETISSÄ JOKA SUNNUNTAI JA PYHÄPÄIVISIN KLO 10
Nettijumalanpalvelukseen voit osallistua suorana klo 10 tai jälkikäteen oman aikataulun mukaan Raision seurakunnan Youtube-kanavalla, jossa on muutakin katsottavaa. Kanavalle pääset tämän linkin kautta. ​​​​​​

TUTUSTU TURVAOHJEISIIN täällä.

Tasalan Kamari on toistaiseksi avoinna ma-to klo 10-15 ja pe klo 10-13.
Myllyn toimipisteemme on avoinna vaihtelevin aukioloajoin.
Katso lisää täältä tai tästä

Vierailuja riskiryhmiin kuuluvien luona joudutaan edelleen rajoittamaan, mutta tavataan mahdollisuuksien mukaan turvaohjeistus huomioiden ja pidetään yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta.

SEURAKUNTATOIMISTON PALVELUT
Palvelemme mm. kaste-, vihki- ja siunausvarauksissa sekä tietyissä hautapaikkoihin liittyvissä kysymyksissä, kuten haudan hautaoikeus- ja hallinta-aika-asioissa. Ohjaamme kysymyksesi tarvittaessa eteenpäin seurakunnan muille työaloille.
Seurakuntatoimiston palvelut saatavilla toistaiseksi vain
- puhelimitse ma-pe klo 9 – 13, p. 02 4360300,
- nettisivujemme kautta: www.raisionseurakunta.fi
- sähköpostitse osoitteessa virasto.raisio@evl.fi
Katso lisää täältä>

+++++++++++++++++++

Pidetään yhteyttä myös sosiaalisen median kautta!

Raision seurakunta: ajankohtaista tietoa, ajatusten vaihtoa, live-hartauksia, kansainvälinen kattaus, hiljentymishetkiä, rohkaisun sanoja, eväitä elämään jne.
Raision seurakunnan lapsityö: erilaista sisältöä ja ohjelmaa lapsiperheille: askartelua, hartaustuokioita, muskarihetkiä ym.
- Nuoret: katso www.raisionseurakunta.fi/nuorille
Raision seurakuntalaiset: tässä ryhmässä voit jakaa kokemuksia, ajatuksia, kuvia ym.

Raision seurakunta,
- Raision seurakunnan lapsityö,
- raisionnuorisrk

YOUTUBE Raision seurakunta: Jumalanpalveluksia ja muutakin katsottavaa.

+++++++++++++++++

Näihin tietoihin voi tulla muutoksia.
Seuraamme yleistä ohjeistusta ja päivitämme toimintaamme ja viestintäämme tilanteen mukaan.
Pidämme yhteyttä mm. tämän sivun sekä muiden sähköisten kanavien kautta (Facebook, Instagram, Youtube...).
Tiedotamme toiminnasta myös paikallislehdissä.