Ajankohtaista

Seuraamme koronatilannetta ja mukautamme toimintaamme turvaohjeistuksia noudattaen.
Maskien käyttöä suositellaan kaikille jumalanpalveluksiin, kirkollisiin toimituksiin ja muihin seurakunnan tilaisuuksiin osallistuville.
Toivomme jokaisen omalta osaltaan huolehtivan myös turvaväleistä ja hyvästä hygieniasta.
Koronavirustilanne saattaa myös vaikuttaa kokoontumisten suurimpiin sallittuihin henkilömääriin, joten osallistujien määriä eri tiloissamme järjestettävissä tilaisuuksissa joudutaan tarpeen tullen rajoittamaan.
Jumalanpalveluksiset toteutetaan toistaiseksi sanajumalanpalveluksina eli niissä ei vietetä ehtoollista.

JUMALANPALVELUKSET KIRKOSSA JA NETISSÄ JOKA SUNNUNTAI JA PYHÄPÄIVISIN KLO 10
Nettijumalanpalvelukseen voit osallistua suorana klo 10 tai jälkikäteen oman aikataulun mukaan Raision seurakunnan Youtube-kanavalla, jossa on muutakin katsottavaa. Kanavalle pääset tämän linkin kautta. ​​​​​​
Sunnuntaisin on lisäksi mahdollisuus osallistua jumalanpalvelukseen myös paikan päällä Raision kirkossa.

TUTUSTU TURVAOHJEISIIN täällä.

HUOM! Miesten iltavapaa -tilaisuus ke 21.10. peruuntuu koronatilanteen vuoksi ja osallistujien turvallisuus huomioiden. Miesteniltoja jatketaan taas tilanteen selkiydyttyä.

Tasalan Kamari on toistaiseksi avoinna ma-to klo 10-15 ja pe klo 10-13.
Myllyn toimipisteemme on avoinna vaihtelevin aukioloajoin.

Vierailuja riskiryhmiin kuuluvien luona joudutaan edelleen rajoittamaan, mutta tavataan mahdollisuuksien mukaan turvaohjeistus huomioiden ja pidetään yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta.

OLEMME LÄSNÄ SINUA VARTEN, jos tarvitset apua tai haluat keskustella.
Apu on maksutonta.

SEURAKUNNAN TYÖNTEKIJÖIDEN YHTEYSTIEDOT:
www.raisionseurakunta.fi/yhteystiedot

SEURAKUNTATOIMISTON PALVELUT
Palvelemme mm. kaste-, vihki- ja siunausvarauksissa sekä tietyissä hautapaikkoihin liittyvissä kysymyksissä, kuten haudan hautaoikeus- ja hallinta-aika-asioissa. Ohjaamme kysymyksesi tarvittaessa eteenpäin seurakunnan muille työaloille.
Vallitsevassa tilanteessa seurakuntatoimiston palvelut saatavilla vain
- puhelimitse ma-pe klo 9 – 13, p. 02 4360300,
- nettisivujemme kautta: www.raisionseurakunta.fi
- sähköpostitse osoitteessa virasto.raisio@evl.fi
Katso lisää täältä>

+++++++++++++++++++
TUKEA JA APUA ELÄMÄÄN
Keskusteluapua, aineellista apua ym. apua arkeen.

RUOKAJAKELU
tiistaisin klo 15-16.30 Kokinvuoren srk-kodissa, Murroskuja 3.
Operaatio Ruokakassin ruokia voi noutaa ilman lomaketta tilapäiseen tai jatkuvaan ruokatarpeeseen.
EU-apuun oikeuttavia lomakkeita voi tiedustella diakoniatoimiston puhelinpäivystyksestä maanantaisin klo 14-16. p. 044 7160 325.
Oma kassi ja oma maski mukaan.
YHTEINEN RUOKAILU
tiistaisin klo 14.30-17 Kokinvuoren srk-kodissa.
Maksuton ruokailu kaikille raisiolaisille, jotka kaipaavat ruokaa, ruokaseuraa tai molempia. Lisätietoja diakoniatyöntekijöiltä.

DIAKONIAN PUHELINPÄIVYSTYS maanantaisin klo 14-16, p. 044-7160 325.
Voit ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijöihin myös soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin:
p. 0447160365, 0447160326, 0447160352 tai 0447160375.

KESKUSTELUAPUA
Apu on maksutonta.
Ota yhteyttä, jos haluat keskustella mieltäsi askarruttavista asioista. Olemme tavoitettavissa sinua varten.
Soita tai jätä viesti/tekstiviesti puhelimeen tai sähköpostiin.
Yhteystiedot:
www.raisionseurakunta.fi/yhteystiedot
Sielunhoitoterapeutti Tiina Åkerman palvelee sinua numerossa 044 7160305.
Voit myös ottaa yhteyttä pappeihin tai jättää soittopyynnön seurakuntatoimiston numeroon 02 4360300 (ma-pe klo 9 – 13)
tai ottaa yhteyttä Sari Lehteen puh. 044 7160400, sähköposti sari.lehti@evl.fi

RUKOUSAPUA:
Olemme tukenasi myös rukouksin.
Voit soittaa tai lähettää rukousaiheesi esim. pastori Vesa Siltalalle sähköpostitse osoitteeseen vesa.siltala@evl.fi tai tekstiviestillä numeroon 044-7160339. Voit myös lähettää rukouspyyntösi netin kautta tästä: https://www.raisionseurakunta.fi/apua-ja-tukea/esirukouspyynto
”Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Jeesuksessa Kristuksessa.” (Fil 4:6-7).

+++++++++++++++++++

Pidetään yhteyttä myös sosiaalisen median kautta!

Raision seurakunta: ajankohtaista tietoa, ajatusten vaihtoa, live-hartauksia, kansainvälinen kattaus, hiljentymishetkiä, rohkaisun sanoja, eväitä elämään jne.
Raision seurakunnan lapsityö: erilaista sisältöä ja ohjelmaa lapsiperheille: askartelua, hartaustuokioita, muskarihetkiä ym.
Nurkka: nuorten ryhmä. Katso myös: www.raisionseurakunta.fi/nuorille
Raision seurakuntalaiset: tässä ryhmässä voit jakaa kokemuksia, ajatuksia, kuvia ym.

Raision seurakunta,
- Raision seurakunnan lapsityö,
- raisionnuorisrk

YOUTUBE Raision seurakunta: Jumalanpalveluksia ja muutakin katsottavaa.

+++++++++++++++++

Näihin tietoihin voi tulla muutoksia.
Seuraamme yleistä ohjeistusta ja päivitämme toimintaamme ja viestintäämme tilanteen mukaan.
Pidämme yhteyttä mm. tämän sivun sekä muiden sähköisten kanavien kautta (Facebook, Instagram, Youtube...).
Tiedotamme toiminnasta myös paikallislehdissä.