Pyhäkoulut

Pyhäkoulu on lasten oma hartaushetki, jossa lapsi voi hiljentyä, rukoilla, laulaa, kuulla Jumalasta ja iloita yhdessäolosta.

SunnuntaiPyhis alk. 13.1.2019

• klo 13 Petäsmäen päiväkoti, Hietatie 4

• klo 13 Myllyntila, kauppakeskus Mylly

Ohjelmaan kuuluu leikki, askartelu, retket ja tarjoilua. Pyhäkouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset. Alle nelivuotiaat voivat tulla isomman sisaruksen tai aikuisen kanssa.

Pyhäkoulu kestää tunnin. Toiminta on maksutonta eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Opettajat ovat koulutettuja, sitoutuneita vapaaehtoisia.

Arkipyhis torstaisin klo 14 - 16 alkaen 10.1.

• Vaisaaren seurakuntakoti, Kunnaankatu 8

Alakouluikäiset lapset ovat tervetulleita laulamaan, leikkimään, askrtelemaan ja hiljentymään. Ohjaajina seurakunnan lastenohjaajat. Pyhiksessa tarjotaan pieni välipala. Ei erillistä ilmoittautumista.

Lastenkirkko

Käy katsomassa lastenkirkko.fi sivua. Siellä on paljon tekemistä; lauluja, videoita, pelejä ja pulmia sekä oma Sunnuntaisivu. Sivu löytyy hakemiston alta.

nuorisotyönohjaaja Eeva Lahti
puh. 044-7160 341