Raisiomessu: jumalanpalvelus koko perheelle seurakuntasalissa rennolla ja yhteisöllisellä otteella

Raisiomessu on kaikenikäisten jumalanpalvelus seurakuntasalissa rennolla ja yhteisöllisellä otteella.

Raisiomessua vietetään kerran kuukaudessa, sunnuntaisin klo 17- 19 seurakuntatalolla.

Messu on rentoa yhdessäoloa ja Jumalan sanan äärellä vahvistumista. Raisiomessussa panostamme myös yhteyden kokemiseen, joka huipentuu yhteiseen ehtoolliseen.

Ilta koostuu bändin säestämästä musiikista, opetuspuheenvuorosta ja keskustelusta, mahdollisuudesta esirukoukseen, ehtoollisesta ja yhteisestä iltapalasta lopuksi. Pienemmille lapsille ja varkkari-ikäisille on järjestetty omat kanavat.

Kevään 2018 Raisiomessut su klo 17 Raision seurakuntatalolla (Kirkkoherrankuja 2):

21.1: Suomen Lähetysseuran emeritus-lähetysjohtaja Seppo Rissanen: Uskonnollisten vähemmistöjen asema Lähi-idässä

18.2: Terapeutti Tiina Åkerman: Jumalan rakkauden kohtaamana, mukana myös Naisverkko

4.3: Pastori Jyrki Rautiainen: Kaksi rakkautta

15.4: Viis papeista –yhtye vieraana

Lisätietoja antaa messuisäntä, pastori Antti Pajunen 044-7160 358, antti.pajunen@evl.fi .