Myllyntilan tapahtumia

Seuraa meitä Instagramissa!

@myllyntila

Sieltä löydät ajankohtaista tietoa tulevista tapahtumista ja mukavia kuvamuistoja!

Voit myös ottaa yhteyttä, jos sinulla on ideoita ja toiveita Myllyntilan toiminnan kehittämiseen. Raision seurakunta on siellä missä sinäkin - myös kauppakeskuksen hulinassa!

TERVETULOA MYLLYYN!

kahvit

TEEMATORI - Käsitöitä, yhdessäoloa ja ihmettelyä

Tiistaisin parillisilla viikoilla klo 17-19

Joka keskiviikko klo 10-12

Tule tekemään yhdessä käsitöitä teematorille                                                                                                                                        Kauppakeskus Myllyyn Raision seurakunnan tiloihin.

Yhdessä tekeminen on kivaa. Ota mukaan oma neuleesi tai                                                                                                                                          virkkaustyösi tai aloita uusi teemamme mukaan.

Opetusta saat tarpeen mukaan.                                                                                                                                                                                              Käsityöliike Machia Design Piikkopirran työntekijät neuvovat ja näyttävät mallia teematorilla.

Ota mukaan virkkuukoukku tai neulepuikot.                                                                                                                                                                            Voit ostaa langat paikan päältä tai käyttää omiasi. Myytävänä myös jonkin verran tarvikkeita ja muita lankoja

Teemat

Ti 21.9. ja ke 22.9. Pikselli-virkkaus ja kulmasta kulmaan neuloen -tekniikat. Tekniikoilla voi tehdä vaikka siivousliinoja. Ota mukaan 3,5 ja 4 numeroinen virkkuukoukku tai 4 ja 5 numeroiset puikot.

Ke 29.9. Puolipatentti- ja joustinneuletekniikat. Tekniikalla voi neuloa esimerkiksi kaulahuivin tai pannan. Ota mukaan 3, 3,5 ja 4 numeroinen virkkukoukku tai 4 ja 5 numeroiset puikot.

Ti 5.10. ja ke 6.10. Sormivirkkausta puffylangalla. Korinpohjapinta on kaunis torkku- tai vauvanpeitoksi. Myös yksinkertainen neulepinta sopii vaikka kaulahuiviin.

Ke 13.10. Haarukkapitsi. Tekniikka on vanha, sillä tehdään mm. pitsihuiveja. Ota mukaan 3, 3,5 ja 4 numeroinen virkkukoukku.

Ti 19.10. ja ke 20.10. Sormivirkkaamalla pyffy tai pyffy fine -langalla voi tehdä kaulahuivin tai kumiverkkoon maton. Ota mukaan virkkukoukku 3,5 ja 4. Kauppakeskus Myllyssä SRK:n tiloissa

Ke 27.10. Pitsineule ja -virkkausta. Lopputulos voi olla kolmio- tai pitkähuivi. Ota mukaan 3, 3,5 ja 4 numeroinen virkkukoukku tai 4 ja 5 numeroiset puikot.

Ti 2.11. ja 3.11. Joustinneule ja -virkkaus. Helpot ohjeet pipoon ja pantaan. Ei tarvitse olla taitaja, kun saa käytännöllisiä käsitöitä tehtyä. Ota mukaan 4 ja 5 puikot ja 5, 6, 7 virkkuukoukku.

Ke 10.11. EI tapahtumaa

Ti 16.11. ja ke 17.11. Pitsineule ja pitsivirkkausta. Ohjeilla voi tehdä kolmio- tai pitkän huvin. Ota mukaan 3, 3,5 ja 4 numeroinen virkkukoukku tai 4 ja 5 numeroiset puikot.

Ke 24.11. Koukkuamalla-virkkausta. Koukkuamalla voi tehdä helpon selänpesimen.

Muutokset mahdollisia.

Osallistuminen ei maksa!

Sopii kaikille käsityön ystäville!