Pieni ihmishahmo kulkee sateisella tiellä.

JEESI - lapsiperhe apu

JEESI - Lapsiperheiden parhaaksi!

Elämässä voi tulla monenlaisia tilanteita vastaan, jolloin tarvitset auttavia käsiä ja helpotusta arkeen.

Jeesi on Raision seurakunnan työmuoto joka on tarkoitettu alle kouluikäisten lapsiperheiden tukemiseksi.

Perheille tulee tilanteita, joissa vanhemman voimavarat ovat koetuksella ja apu on tarpeen: valvottuja öitä, sairautta, asioiden hoitamista, oman ajan puutetta, vertaistuen puutetta, yksinäisyyttä, arjen hallintaa... Tai mitä vain pientä, jossa tarvitsee apua.

Jeesi-apua on saatavissa arkisin klo 8.00-16.00 seurakuntakodeissa tai omassa kodissasi. (Noin. 3 kertaa/perhe)

Laita viestiä sari.jokinen@evl.fi tai tekstiviestiä 044 7160 391, niin otan yhteyttä sinuun mahdollisimman pian. Kaikki yhteydenotot ja tapaamiset ovat ehdottoman luottamuksellisia eikä tietoja luovuteta eteenpäin.

TAHDOMME AUTTAA!